Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

понедељак, 2. април 2018.

~Zašto vas vaše uverenje drži u mestu: Glavu gore, sa verom da vi to možete!~




    Teško je nekada započeti nešto novo u životu. Uglavnom vas koče neka stara uverenja da to nije za vas, da li vi to umete možete, šta će drugi reći, možda se to drugome neće dopasti, plaše vas tuđi komentari i mnogo je toga što će vas ostaviti  u toj zoni poznatog u kojoj nije sve tako ugodno, već vama samo poznato. Tu se  zapravo ne napreduje, ne raste, tu se, reklo bi se jednostavno životari.




   Zašto vas vaše uverenje drži u mestu, zašto ne verujete sebi da vi to možete? Zašto mislite da morate biti fenomenalni da biste započeli nešto novo? Zašto se plašite  da na tom putu, učite i stičete nova znanja? Zašto mislite da sve trebate da znate, umete da bi ste krenuli u neki novi posao?
   Nisu vam potrebna sva znanja ovog sveta, jer ih nikada i nećete steći, da bi ste krenuli da ostvarujete svoje želje i svoje snove. Važno je samo da krenete, a na tom putu pojavljivaće se prilike, susreti, situacije koje će vas voditi bliže cilju. 

   Jedan napravljeni korak, pa i onaj najmanji, je dobar, ali pri tome oslobodite se svih očekivanja i svih strahova vezanih za vaš poduhvat.





Knjigu,
MIRIS POZITIVNOG DUHA,
autora 
Gordane Maksimović,
možete naručiti na:
* gordanamaksimovic4@gmail.com
*slanjem poruke u inbox na profilu  
Gordana Maksimović
  *u  knjižari PROZOR u Kraljevu,
     ul.Cara Dušana 53


  
  Naravno da na tom putu neće sve ići glatko, bez izazova, padova, vraćanja unazad korak, dva, ali bez odustajanja i predaje. Svaki vaš pad, treba da bude praćen vašim ponovnim skokom sa verom da se sve dešava za vaše veće dobro. Sve izazove koji se jave shvatiti kao iskušenja ali i kao lekcije kako dalje. Sve su to tajne velikih majstora, koji su tu gde jesu, baš zato što su se osmelili i krenuli na put osvajanja svega onaga što čini nekoga dobrog i najboljeg u svom poslu. 

   Morate da znate da se niko nije rodio naučen. Sva znanja koja su neophodna se stiču, upornim radom i kroz iskustvo, naravno i kroz vreme. Ništa se ne dešava preko noći, za sve je potreban čvrst i stabilan temelj.

    Polako, korak po korak, veština po veština, širi se vaše znanje, smanjuje se vaš osećaj straha i brige, jer kroz iskustvo, vi jačate i napredujete u svakom pogledu.




* Knjigu Miris pozitivnog duha možete naručiti iz inostranstva. Uplata preko Western Uniona.



                      
  

   Budite uporni, vredni i puno vežbajte. Unesite u sve miris  pozitivnog  duha, jer bez njega sve ide nekako teže. Pozitivni duh vam daje snagu, jača vašu volju i veru da vi možete postići sve ono što želite i sve ono o čemu sada možda potajno samo maštate. Okružite se ljudima koji su vredni, pozitivni i inspirativni koji vam mogu posuditi veru, da vi to što želite i možete ostvariti, ali vi trenutno, toga u tom trenutku samo niste svesni. 
  Važno je krenuti i napraviti i najmanji korak. Kako dalje na tom putu, dobijaćete odgovore u pravo vreme, samo je važno da ne odustanete kod prvih prepreka. Glavu gore, sa verom da vi to možete. Ako je samo jedan čovek uspeo, to znači da puta ima, samo putnik treba da bude spreman, uporan i vredan.

*tekst objavljen u Sretna žena magazin, 02.04 2018
http://www.sretnazena.com/2018/04/zasto-vas-vase-uverenje-drzi-u-mestu.html


Piše: Gordana Maksimović

Ja sam Gordana Maksimovic, po vokaciji sam dipl.defektolog, master logoped, motivaciski govornik i life caoch. Sve to zajedno,čini divan sklad kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.Inače autor sam jednog jako praćenog bloga, kao i You Tube kanala "MIRIS POZITIVNOG DUHA i facebook-stranice, koji su jako motivirajući i inspirišu me da dalje radim,objavljujem i produbljujem svoja znanja,sa željom da sve to podelim sa vama .Nadam se da ćete u svemu što pišem prepoznati moju želju,da shvatite koliko je ovaj život vredan i koliko ga možete lepo živeti.Ja živim svoju bajku i uživam u njoj.Želim vama vašu bajku ali tu bajku kreirate vi sami.Želim vam,da vaša kreacije bude vaš izbor,da vaša životna priča i vaša realnost postane vaša bajka.Jer život zaista jeste bajka ...a mudra i pametna žena prvo radi na sebi da bi i ona i svi oko nje lepo živeli i uživali.  

Нема коментара:

Постави коментар