Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

уторак, 27. март 2018.

~Da li znate da prepoznate govor vaše duše? ~



   Energija je svuda oko vas, i u vama, sve se kreće i sve prolazi kroz određene promene. Ideje koje se pojavljuju na ekranu vašeg uma su isto takođe energija. Što znači da vi ideje šaljete u univerzum, ali isto tako nove ideje dolaze do vas. Vi za to kruženje energije imate određeni osećaj koji je neka vrsta vibracije koju nije lako objasniti, ali se može osetiti, kao znak koji vas upozorava da li je nešto za vas ili nije, da li je nešto dobro ili loše...

Kakav je to osećaj?
  Taj osećaj je nežan, suptilan i zahteva veliku snagu mentalnih mišića i vežbanje, da biste postali svesni njega. Onaj ko nauči da sluša taj osećaj, taj lakše donosi odluke u životu.
   Možda ste imali priliku da nešto poželite da uradite, nešto vama novo i zapitali ste se da li je to za vas, da li trebate da krenete ka tome ili da odustanete, da li treba da prihvatite određeni posao ili ne, da li je određena osoba, osoba koju ste vi dugo čekali da uđe u vaš život ili ne... Koga ste tada slušali, vaše okruženje, kolege, roditelje... ko je taj ko vam je mogao reći najbolji savet i kome to možete da verujete bezrezervno?



Šta je tu sa vama?
   Da li ste možda u toj priči preskočili sebe, osobu koju trebate bezuslovno voleti,  poštovati i slušati? Da li ste kao i uvek zanemarili taj suptilni glasić, to treperenje vaše duše koji vam poručuje da li trebate od nečega da odustanete ili da na to pristanete? Da li ste zaboravili da je najbolji razgovor koji možete voditi, je razgovor sa svojom dušom, sa samim sobom. Samo tu možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja, na sve vaše nedoumice, samo ako umete da čujete taj glas koji vam uvek zbori samo istinu  i taj glas je, verujte uvek u pravu.
Kako razviti i probuditi tu mentalnu aktivnost, taj nepogrešivi osećaj?
   Važno je umiriti svoj duh i telo. Pronaći neko mirno mesto, neku mirnu luku i osamite se. Kada se umirite tada možete da oslušnete i svoje misli i govor svoje duše. Tada ćete dobijati odgovore na vaša pitanja. Morate znati  da slušate i osećate šta vam taj suptilni glasić govori, da li ste na pravom putu ili ne.




Knjigu 
MIRIS POZITIVNOG DUHA,
autora 
Gordane Maksimović,
možete naručiti na:
* gordanamaksimovic4@gmail.com
*slanjem poruke u inbox na profilu  
Gordana Maksimović
  *u  knjižari PROZOR u Kraljevu,
     ul.Cara Dušana 53



Kako ćete znati da ste na pravom putu, možda se sada pitate?
  Ako se osećate dobro, ako niste uplašeni, uznemireni, nastavite dalje. Kada su odgovori vaše duše  pravi vi ste srećni, radosni, smireni i spokojni. Taj osećaj je divan, ali ga ne razvije svako. Intuiciju treba vežbati, ona nikada ne laže i ljudi sa visokim nivom svesti, lako donose odluke jer umeju da prate taj osećaj. Treba raditi na sebi i na tom osećaju, a za sve je potrebno vreme, želja, usresređenost i sve dolazi polako, samo treba prepoznati odgovore koje vam šalje vaša duša i koja vas nepogrešivo vodi tamo gde je najbolje za vas... samo i vi morate umeti da pratite taj glas... koji je kao što rekoh nežan, možda malo tih... pa ga ne čuje svako...

* Knjigu Miris pozitivnog duha možete naručiti iz inostranstva, cena knjige iznosi 20 eura, ukupno sa troškovima dostave. Uplata preko Western Uniona.
                                                                   
*tekst objavljen u Antistres vodiču, 26.03 2018.god.
 http://antistresvodic.rs/miris-pozitivnog-duha-da-li-znate-da-prepoznate-govor-vase-duse/

Нема коментара:

Постави коментар