Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

субота, 7. април 2018.

~Sreća je, otkriti sreću u sebi~


  Krenite od čuvene izreke, Kakve su vam misli takav vam je život, jer zaista dokazano je da postoji čvrsta veza između onoga što se vrti u vašim mislima i onoga kako se ponašate, pričate i radite. Ako ste optimisti, ako pozitivno razmišljate, ako u svemu pokušavate da tražite dobro, ako ne kritikujete, ako od sebe ne pravite žrtvu, ako ne pričate o lošim stvarima, ne gledate vesti koje uznemiravaju, ako znate da uživate u malim stvarima, vi ste već srećni. Sada je važno da sreću i održite u svom životu.


  Kako održati sreću? Kako ostati srećan kada dođu iskušenja, izazovi koji su normalan pratilac svačijeg života? Kako tada ostati pozitivan, vedar i optimista? Baš tada ste na pozornici života i u vas su uprte oči svih onih koji vas čekaju i koji često preispituju vaš pozitivan duh i veru da sve se u životu može rešiti, kao i da za sve u životu bilo to dobro ili loše treba biti zahvalan. Na dobru biti zahvalan u redu je, i to svi razumeju, ali biti zahvalan kada ne ide po planu i kako ste želeli i očekivali mnogima je teško objasniti. Ostati tada pozitivan i poverovati da se sve dešava sa razlogom je prava veština i prava sreća, ali to zahteva vežbanje. Kako? Baš tom zahvalnošću, jer dobro nas održava na visokim vibracijama, samo po sebi, a sve ono što je loše i što nam se događa, trebalo bi da bude naša lekcija, nešto novo što moramo  savladati u životu. Ta lekcija vas uči kako dalje treba ili ne treba ili vas podseća na sve ono što u životu imate, a da toga niste svesni i da ste do tada sve to uzimali zdravo za gotovo.




Knjigu,
MIRIS POZITIVNOG DUHA,
autora 
Gordane Maksimović,
možete naručiti na:
* gordanamaksimovic4@gmail.com
*slanjem poruke u inbox na profilu  
Gordana Maksimović
  *u  knjižari PROZOR u Kraljevu,
     ul.Cara Dušana 53




  

 Vežbajte da budete srećni, tako što se trudite da budete srećni. Mnogo je razloga za to, kojih možda  u ovom trenutku i niste svesni. Zahvalite se na onome što trenutno imate, a imate sigurno puno. Počnite samo da zapisujete na čemu biste mogli biti zahvalni, pogledajte sebe u ogledalu, ima tu mnogo razloga za zahvalnost, ali ne budite previše kritički raspoloženi prema sebi. Šta bi neko dao za vaš izgled, kosu, ten, lice, usne,... ali nikada možda niste razmišljali na taj način. Tako isto možete pogledati na sve aspekte svog života, na posao, zdravlje, ljubav, porodicu... priznaćete puno je razloga za sreću. Budite zahvalni na svakom aspektu svog života i naravno težite da ga unapredite, a to ćete moći samo ako ste zahvalni i ako ste srećni sada.Tek tada kada prihvatite i sebe i sve oko sebe, vi ste spremni i da učite i da radite na svemu što želite da bolje funkcioniše u vašem životu.



* Knjigu Miris pozitivnog duha
 možete naručiti iz inostranstva, 
cena knjige iznosi 20 eura,
ukupno sa troškovima dostave. 
Uplata preko 
Western Uniona.




    Kada ste srećni i kada se sa osmehom budite vi bivate spremni i prijemčivi za još dobroga da uđe u vaš život. Vežbajte jutarnji osmeh, nije teško, a puno donosi.Nasmešite se jutru, novom danu i novim prilikama. Nasmešite se detetu, partneru, psu pa i onom cvetu što vas dočeka kada pogledate u svoju žardinjeru okačenu ispred vaših vrata. Poželite komšiji, kolegi, prodavcu, taksisti dobar dan i to sa osmehom na licu, videćete brzo rezultat vaše vežbe. Vama će se stvoriti navika da osmeh titra na vašem licu, drugi će se pored vas osećati prijatno, lepo, a vi ćete posebno osećati tu sreću koja leži u vama. Kako ćete je vi plasirati, da li preko osmeha, pokreta, dela ili reči nije važno, ali će biti dobro i vama i svima koji se nalaze oko vas.Vežbanjem da budete srećni,vi stvarate dobru naviku, što vam je i bio krajnji cilj.


U mesecu maju pojačano darivanje, uz sve poklone koje prate knjigu na njeno putovanje do Vas, dobijate još ogrlicu ili minđuše koje autorka kreira za svoje čitaoce.

Očekujte knjigu+narukvicu+bokmarker+perce+mo-ju posvetu i  sve ću to sa puno ljubavi pripremiti i samo za vas.



 Sreću ne čine samo velike stvari, čak je i pitanje da li nešto veliko može i da vas usreći. Jer svedoci smo da mnogi  ljudi uživaju u ogromnom bogastvu, a nisu srećni. Zašto? Sreća nije u stvarima, sreća je u vama. Sreću ne možete tražiti ni u drugim zemljama, jer sebe nosite sa sobom. Sreća je ko otkrije da je sreća u njemu i ko ume da uživa i primećuje bogastvo u cvetu, leptiru, suncu, kiši... i svemu što čini njegov život i svemu što njegov život čini bogatijim i ispunjenijim. Samo ko otkrije tu čaroliju života može se reći da je srećan. Dobra vest je da možete naučiti da budete srećni, na vama je samo da primenite par saveta iz ovog teksta, a kasnije se oslonite na svoju životnu  kreativnost i  na moć koju imate nad svojim mislima.

*autor teksta:Gordana Maksimović
*tekst objavljen u Sretna Žena Magazin. 5.03 2018.
http://www.sretnazena.com/2018/03/kakve-su-vam-misli-takav-vam-je-zivot.html



Knjiga je savršen poklon za nekoga koga puno volite i kome želite dobro u životu, naravno da uvek treba početi od SEBE...

Uz svaku knjigu sledi darivanje koje sa puno ljubavi kreiram za Vas !?



http://gordanamaksimovic.blogspot.rs/2018/01/ovo-ste-dugo-cekali.html ( pogledajte link)

Piše: Gordana Maksimović

Ja sam Gordana Maksimovic, po vokaciji sam dipl.defektolog, master logoped, motivaciski govornik i life caoch. Sve to zajedno,čini divan sklad kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.Inače autor sam jednog jako praćenog bloga, kao i You Tube kanala "MIRIS POZITIVNOG DUHA i facebook-stranice, koji su jako motivirajući i inspirišu me da dalje radim,objavljujem i produbljujem svoja znanja,sa željom da sve to podelim sa vama .Nadam se da ćete u svemu što pišem prepoznati moju želju,da shvatite koliko je ovaj život vredan i koliko ga možete lepo živeti.Ja živim svoju bajku i uživam u njoj.Želim vama vašu bajku ali tu bajku kreirate vi sami.Želim vam,da vaša kreacije bude vaš izbor,da vaša životna priča i vaša realnost postane vaša bajka.Jer život zaista jeste bajka ...a mudra i pametna žena prvo radi na sebi da bi i ona i svi oko nje lepo živeli i uživali.  

Нема коментара:

Постави коментар