Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

недеља, 31. децембар 2017.

DIVNU I INSPIRATIVNU GODINU VAM ŽELIM!

Moja novogodišnja čestitka 
  Želim i vama i sebi divnu i inspirativnu godinu. Želim vam da dosanjate svoj san, da verujete u sebe, da vi možete da ostvarite sve želite, samo trebate dovoljno da želite i da krenete u susret svojim snovima. Želim da prihvatite sve ono što je bilo do sada, kao nešto što je trebalo da se desi u vašem životu, što vam je bila ili lekcija ili šansa da uspete. Želim vam da oprostite sebi ali i drugima koji su vas namerno ili slučajno povredili, jer oni su radili, govorili onako kako su najbolje znali i umeli i onako kaka su se tada osećali. Shvatite da su to oni i da su to njihove slabosti i njihove borbe. Želim vam da napravite svoje prve korake ka ostvarenju vaših snova. Želim vam da želite puno, želim vam da zaboravite na skromnost, jer iza nje je strah. Želim vam da pobedite strah, koji vas samo vraća unazad i magli vam put ka cilju. Želim vam da malo izađete iz one ušuškane zone komfora, koja i nije uvek tako komforna i udobna, ali je za vas poznata i zato vam je možda i sigurna. Nema ostvarenje snova ako ne napustite poznato i probate nešto novo,drugačije. Ako nastavite da živite, radite isto, ne možete očekivati drugaćije rezultate nego do sada. Svaka promena vas dovodi do rasta i svaki iskorak vas dovodi korak bliže do cilja. Želim da vam izlazak iz poznatog donese nešto novo i nešto lepo u vaš život. Nemojte čekati da se stvari dešavaju same od sebe, jer vi ste vlasnik svog života i vi treba da preuzmete svu odgovornost za njega. Nikada nije kasno za bolji život, za bolje misli, za bolje društvo, za bolje partnere, za bolji posao i za bolju realnost. Zato dragi moji prijatelji, poznanici, kolege, rođaci, želim vam srećnu, inspirativnu, bogatu, drugačiju, uspešniju godinu. Želim vam i da uzmete život u svoje ruke i da prihvatite potpunu odgovornost za sve što živite, radite i imate, jer ste vi i samo vi kreatori ovog dana, ove godine i svog života. Svaki dan je nova šansa, svaka godina je pregršt prilika, svaka decenija je priča za sebe. Ne propustite dan, ni godinu a kamoli deceniju. Živite život vredan življnja. Osvestite trenutak, ovaj sada dok ovo čitate, zaželite želju, verujte mnogo, radite uporno, vredno, ne štedite truda, bićete svedok da se čuda dešavaju ne samo drugima nego i vama. Želim da vam se ispuni svaka želja, da vam se ostvari svaki san. Želim da vam ova godina bude divna i pre svega inspirativna, da vam budi maštu, a mašta može svašta. Nema te sile koja će vas zaustaviti kada vas inspirativni talas ponese i kada krenete u ostvarivanje svojih snova. Želim i vama i sebi divnu i inspirativnu godinu, godinu koja će doneti radost, uspeh i zdravlje, a sreća je zapamtite dobro skrivena u vama, nju ne tražite, nju probudite u sebi i samo budite srećni.
                                                                                          Gordana Naš divan član porodice Maksimović Maxim-Max, takođe se pridružuje čestitkama, a mi smo srećni i radosni što je ušao u naš život i što zajedno slavimo Novu godinu.

....i naravno tu su novogodišnji kolačići, sve je spremno, čarolija može da počne...
 

...a da i vino je spremno!


ŽIVELI DRAGI MOJI, ZNANI I NEZNANI PRIJATELJI!

SREĆNA NOVA 2018.GODINA

... i još nešto ne zaboravite na Miris pozitivnog duha, neka Vas po njemu, poznaju, prepoznaju i požele isti!  

Naručite svoj primerak!

http://gordanamaksimovic.blogspot.rs/2017/12/knjiga-miris-pozitivnog-duha-krece-na_25.html
Hvala Vam  dragi moji od  

Gordana 


...radujem se svakom komentaru....


Нема коментара:

Постави коментар