Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

уторак, 10. јануар 2017.

~ Srećna žena je lepa žena ~


Lepe žene su svuda oko vas.Svaka lepa na neki svoj način.

Njena lepota može da zaseni,privuče,očara ali i da odbije.Šta čini ženu lepom?

Da li je to njena fizička privlačnost,njena harizma,sigurnost ili pak opuštenost?

   Najlepša žena je ona koju krasi vedrina, osmeh i spontanost.To je žena čije su pre svega misli lepe, žena koja odiše mirisom pozitivnog duha, čije su reči melem, čiji je osmeh lek.

  To je žena koja će vas usrećiti, ozdraviti samo svojim prisustvom.Verovatno imate neku takvu osobu u svom životu.To je osoba koja kada uđe u sobu oseti se njeno prisustvo.Ona zrači,ona privlači pažnju,ona budi ono dobro u vama.Možda u početku može na vas da deluje i iritabilno,sve dok vas ne podigne na svoj nivo i kada i vi postanete spremni da vidite i osetite to što vam ona želi preneti.

   To je žena koja voli i poštuje sebe. Njeno raspoloženje, njen dan i život nikada ne zavise od drugih. Ona je kreator svog života, svoje sreće ili nesreće. Ona svesno odlučuje šta želi, koga voli i čemu se raduje. Ona ne čeka tuđe pohvale, ona ume sebe da ohrabri, podigne i pohvali. Ona ima naviku i slobodu da sebe pogleda u ogledalu i kaže:"Dobro jutro lepotice."Ona to zaista i misli!

   Srećna žena uživa u svakom trenutku. U svemu se trudi da vidi onu dobru stranu. U poslu, u ljudima, partneru i deci prvo će zapaziti ono dobro, a ono što je manje dobro za nju je izazov kojim će se baviti polako i na tenane, korak po korak. Ona je kao magnet i uz puno ljubavi, poverenja i stvari i ljudi oko nje će se menjati...

 ... Svaka žena na ovoj planeti je lepa, ako voli sebe, brine o sebi, o svom telu, zdravlju, ishrani, ako neguje lepe misli i ako ih nesebično širi...

*nasrtavak sledi u knjizi-MIRIS POZITIVNOG DUHA-autor Gordana Maksimović

1 коментар:

  1. Svaka žena na ovoj planeti je lepa,ako voli sebe,brine o sebi,o svom telu,zdravlju,ishrani,ako neguje lepe misli i ako ih nesebično širi.Njena lepota se meri nivom njene sreće.Samo srećna žena je lepa žena.Budite srećni,vi to možete samo ako želite.Vaša sreća zavsi od vas samih.Vi ste drage moje odgovorne za svoju sreću,a samim tim i za svoju lepotu.Zato budite srećne..... sve ostalo je lako.

    ОдговориИзбриши