Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

уторак, 10. јануар 2017.

~ Imajte želje, ali se ne vezujte za njih ~



    Naravno da u životu treba puno želeti, imati bujnu maštu, težiti nekim novim stvarima, ali nikako ne treba verovati  da će te stvari doneti sreću u vaš život.

   Vezivanje svoje sreće za nešto što je izvan vas nije dobro. Pre svega treba da shvatite da je sreća u vama, u vašem srcu u vašoj glavi. Sreću vam neće doneti ni novac, ni partner, ni deca, ni najbolji posao...ama baš ništa, ako vi niste srećni.

   Svedoci smo postojanja ljudi koji imaju ogromna bogatstva,pa su nesrećni. Kako to, ako je sreća u novcu?

   Takođe smo svedoci žena koje imaju i dobre i lepe i obrazovane partnere, pa su nezadovoljne. Šta je sada to?

    Imamo takođe i roditelje koji imaju decu i uvek imaju samo zamerke i kritike na njihov račun. Pitam se pitam, pa zar sreća nisu deca?
 
 Radite posao koji je izazovan, poštovan, dobro vrednovan, nalazite se na dobroj poziciji, direktor ste, pa opet niste srećni. Čudim se da je tako?!
Kao što vidite čudne su to stvari.

   Isto tako poznajem ljude koji nisu bogati, ali su srećni. U njihovoj kući nema svega, ali im je kuća puna smeha i radosti. Znam i ljude koji nemaju decu, partnera, novca ali i oni su srećni.

   Težite da vam sreća nije u nečemu što nemate, ako ga bude super, ako ne bude opet dobro, jer vaša sreća ne sme zavisiti od nečega spolja. Želeti  je prirodno, treba želeti na način želim, ali ne trebam, onda uživate i sada, a i kada vam se želje ostvare. A ako se i ne ostvare, nije važno, važno je da ste srećni i bez toga...

...nastavak sledi u životnom podsetniku-MIRIS POZITIVNOG DUHA,Gordana Maksimović

Нема коментара:

Постави коментар