Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

среда, 11. јануар 2017.

~ Šta čini ženu lepom? ~


Lepe žene su svuda oko vas. 

Svaka lepa na neki svoj način.

Njena lepota može da zaseni, privuče, očara ali i da odbije.

Šta čini ženu lepom? 

Da li je to njena fizička privlačnost, njena harizma, sigurnost ili pak opuštenost?


   Najlepša žena je ona koju krasi vedrina, osmeh i spontanost.To je žena čije su pre svega misli lepe, žena koja odiše mirisom pozitivnog duha, čije su reči melem, čiji je osmeh lek.To je žena koja će vas usrećiti, ozdraviti samo svojim prisustvom.Verovatno imate neku takvu osobu u svom životu.To je osoba koja kada uđe u sobu oseti se njeno prisustvo.
   To je žena koja voli i poštuje sebe.Njeno raspoloženje, njen dan i život nikada ne zavise od drugih.Ona je kreator svog života, svoje sreće ili nesreće. Ona svesno odlučuje šta želi,koga voli i čemu se raduje. Ona ne čeka tuđe pohvale,ona ume sebe da ohrabri,podigne i pohvali.Ona ima naviku i slobodu da sebe pogleda u ogledalu i kaže:"Dobro jutro lepotice."Ona to zaista i misli!...

    

   Svaka žena na ovoj planeti je lepa, ako voli sebe, brine o sebi, o svom telu, zdravlju, ishrani, ako neguje lepe misli i ako ih nesebično širi. Njena lepota se meri nivom njene sreće.Samo srećna žena je lepa žena.

Budite srećni, vi to možete samo ako želite.Vaša sreća zavsi od vas samih.Vi ste drage moje odgovorne za svoju sreću, a samim tim i za svoju lepotu. Zato budite srećne..... sve ostalo je lako...

...nastavak sledi u životnom podsetniku -MIRIS POZITIVNOG DUHA,
Gordana Maksimović

Ceo tekst objavljen u  Arabella - Magazin za sretnu ženu,  Da li je srećna žena - lepa žena?
11.01 2017.god.
Pise: Gordana Maksimovic

Ja sam Gordana Maksimovic, po vokaciji sam dipl.defektolog, master logoped, motivaciski govornik i life caoch. Sve to zajedno,čini divan sklad kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.Inače autor sam jednog jako praćenog bloga, kao i You Tube kanala "MIRIS POZITIVNOG DUHA i facebook-stranice, koji su jako motivirajući i inspirišu me da dalje radim,objavljujem i produbljujem svoja znanja,sa željom da sve to podelim sa vama .Nadam se da ćete u svemu što pišem prepoznati moju želju,da shvatite koliko je ovaj život vredan i koliko ga možete lepo živeti.Ja živim svoju bajku i uživam u njoj.Želim vama vašu bajku ali tu bajku kreirate vi sami.Želim vam,da vaša kreacije bude vaš izbor,da vaša životna priča i vaša realnost postane vaša bajka.Jer život zaista jeste bajka ...a mudra i pametna žena prvo radi na sebi da bi i ona i svi oko nje lepo živeli i uživali. 


Нема коментара:

Постави коментар