Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

понедељак, 26. децембар 2016.

~ Za sve u životu je potrebna vizija ~


"Vizija je veština gledanja nevidljivoga."

    Nekada u životu mnogo želite, mnogo hoćete, ali niste sigurni šta je to, odnosno vi nemate viziju. Šta je to vizija, pitate se? To je slika koju možete da zamislite u svom umu u najsitnijim detaljima. To je slika onoga što želite raditi, gde želite ići, kakva osoba želite postati, sa kakvim ljudima se želite družiti i šta želite biti, imati u životu. Često tu sliku ne možete da stvorite u svojim mislima ili je ta slika zamućena. Kada ta slika nije jasna, onda ni vaši ciljevi nisu pravilno postavljeni.



  
   Da bi ste imali viziju trebate dozvoliti sebi da sanjate velike snove, Međutim vi se plašite toga  i ne dopuštate sebi da maštate već postavljate granice svojim snovima. Snovi su nešto što možete sebi da dopustite, a da vas niko zbog toga ne krivi. U snovima se rađaju ideje, budi se snaga, pokreće se vaša vibracija i nekako vas približava onoj priči iz snova. Nekako vam sve postaje realnije, nekako moguće i dostižno.
   Ono što sanjate, ukoliko o tome pričate, ta vizija iz vaših snova, postavlja vam pitanje šta možete da preduzmete da dođe do ostvarenja onoga o čemu ste sanjali. To vas na samom startu može uplašiti i zato nemojte gledati u pravcu ostvarenja sna, već shvatite da je vaš san sastavljen iz niza manjih koraka, koje je lako savladati. Ako imate viziju šta želite, krenite već danas. Jedan korak napred, jedan korak manje ka cilju. Nemojte odlagati, jer san može da izbledi, želja da splasne i san da se zaboravi.
   Budite hrabri i napravite korak.Na tom putu biće kamenčića spoticanja,ali nedajte se  uplašiti.Sve je to sastavni deo svakog putovanja. Ako i padnete na tom putu, pa šta, dignite se i samo napred, nikako nazad.

*nasavak sledi u životnom priručniku-MIRIS POZITIVNOG DUHA-Gordana Maksimović


 

Нема коментара:

Постави коментар