Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

понедељак, 14. децембар 2015.

~ Živite svoje najlepše snove ~




                  "Svi naši snovi se mogu ostvariti ako imamo hrabrosti da idemo za njima."

     Živite i sanjate lepe snove. Sanjate i kada se probudite, obično taj san ma koliko bio lep, nekako pobegne iz vašeg sećanja. A kada pokušate da ga vratite u sećanje to teško ide, verovatno zato što vam podsvest šapuće, da su to samo pusti snovi. Da li su to samo pusti  snovi ili mogu da budu i vaša stvarnost?

     Šta je to što najčešće sanjate? Da li sanjate bolji život, posao, auto, da li sanjate srodnu dušu, iskrenog prijatela ili predivno putovanje?

     Zar zaista mislite da su takve stvari daleko od vas i da su za vas nedostižne i da ne mogu da budu vaša realnost? Zar ćete dozvoliti da vaše želje ostanu zauvek snovi,snovi koji će se izgubiti već u jutarnjem buđenju.

  


  "Za dvadeset godina, bićete više razočarani stvarima koje niste učinili nego stvarima koje jeste. Zato isplovite iz sigurne luke. Istražujte. Sanjajte. Otkrijte." 


    Moram vas probuditi i moram vam reći da sve ono o čemu možete da sanjate, možete i da ostvarite. Zapravo sve i počinje u vašim snovima. Vi sanjate, postajete svesni svog sna iz toga se budi želja. Ako je želja dovoljno jaka, vi pravite i prvi korak ka cilju. Kako dalje nije sada važno, ali je potrebno da donesete odluku i napravite prvi korak sa verom.Vi ste ti koji kreirate svoj život i koji ostvarujete svoje snove. Svaki sledeći korak je lakši i dolazi nekako spontano i nije teško zakoračiti napred. Sve nekako ide spontano, dobijate željene odgovore i putevi vam se sami otvaraju.

  "Ne odustajte od vaših snova ili će vaši snovi odustati od vas."


    Oni drugi koji su verovali u svoje snove, koji su napravili korak ka njima, danas svedoče, dobrim životom, dobrim autom, partnerom, prijateljima i svemu onome o čemu vi danas još, samo,sanjte. Ako su oni uspeli da ostvare svoje snove i žive život kakav su oduvek želeli, zašto ste vi nemi i uplašeni posmatrač, kada možete da živite svoje snove?

"Snovi stvaraju budućnost."

   Želela sam ovo da vam kažem i možda će vas baš ova moja priča, probuditi iz sna u kojem opijeni lepotom doživljenog, požalite onog trenutka kad se probudite i kada shvatite da je to bio samo san.Ja vas svesno i namerno drmusam, da se što pre probudite i učinite da vam snovi postanu java...

*nastavak sledi u knjizi  -MIRIS POZITIVNOG DUHA -autor Gordana Maksimović

Нема коментара:

Постави коментар