Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu,kao i u *u štampariji Mak-di,Obilićeva 13,u Kraljevu; *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

понедељак, 02. новембар 2015.#SVE ŠTO MOZES DA ZAMISLIŠ ,MOŽEŠ I DA OSTVARIŠ


      Verovanje u sebe je prvi korak ka bilo čemu  velikom. Ako ne verujete da možete nešto postići, završili ste pre nego što ste započeli.Sve zapravo počinje tako što čvrsto počnete da verujete u svoje sposobnosti.Mi postajemo ono u šta  verujemo.Često nismo svesni svojih sposobnosti.To može biti posledica,niskog samopouzdanja,smanjene vere u sebe zbog raznih naših ili tudjih uverenja.
      Kada počnete da verujete da je za vas nešto moguće vaša podsvest to prihvata i ukoliko dovoljan broj puta ponovite vaša podsvest će poverovati u to."Ljudi ne postaju ono što bi želeli biti,već ono što veruju da jesu".Zato morate verovati iz srca,jer ako ne verujete u mogućnosti ,onada nećete činiti korake koji su neophodni u ostvarenju postavljenog cilja.
    Razmišljajte o tome šta u životu želite imati,biti i raditi.Čvrsto verujte da to možete i da ostvarite.Tom verom da nešto možete da ostvarite vi tada podižete svoje samopouzdanje. Potom jasno postavite cilj.i počnite da radite i da činite korake ka cilju.Šta se dešava tada?Kada imate veru i to svaodnevno ponavljate kroz afirmacije,da vi to možete, to vas vodi ka uspehu.Trebate verovati u svoje sposobnosti,ponavljati sebi da je ono što smo zacrtali moguće ,sve dok se ne programiramo da je to zaista ostvarivo a potom od sebe zahtevati rad i i biti uporan i ambiciozan u ispunjenju postavljenog cilja.


VERUJ U SEBE


                         

Нема коментара:

Постави коментар