Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

понедељак, 11. децембар 2017.

Knjiga MIRIS POZITIVNOG DUHA kreće na svoje prvo putovanje....

         

                    Srećno !

     

    Svečano objavljujem da je moja knjiga, Miris pozitivnog duha, spremna za svoje prvo putovanje. Nekada je ona bila san u mojoj glavi, a danas je ona moj ponos na javi. Kao što sam je sa puno ljubavi pisala, sada je sa puno ljubavi, sa srećnim i radosnim mislima, ispraćam na njeno prvo putovanje.

   Želim joj srećan i dobar put, želim joj nežne ruke i toplo srce koje će je prigrliti sa puno ljubavi, prihvatiti, pročitati, naći joj mesto kako u svom srcu, tako i svom domu... da uvek bude na dohvat ruke i po potrebi, kada god da zatreba, kada ne ide po planu i kada ne znate kako i kuda dalje. Neka vam bude prijatelj, podrška, snaga, vera, nada, da se mnogo toga može, kada se donesu odluke, kada se naprave koraci krene ka svojim snovima. Na tom putu neka vas prati  miris pozitivnog duha, jer takvo putovanje postaje i lepše i lakše. 

   Ako vam moj  životni podsetnik donese makar i jednu ideju i inspiriše vas na neku promenu, akciju, onda će se vaše vreme koje budete utrošili u čitanje ove knjige isplatiti. Svako novo viđenje stvari, može promeniti i usmeriti vaše misli, a samom promenom misli, menja se i život.

                                                                                autor Gordana Maksimović

    


Za sada knjigu  možete naručiti:
*putem mail: gordanamaksimovic4@gmail.com

*putem inboxa na facebook profilu:Gordana Maksimović
https://www.facebook.com/gordana.maksimovic.165

*putem  inboxa na stranici: Gordana Maksimović-autor knjige Miris pozitivnog duha
@gordanamaksimovicgoga

*putem inboxa na stranici: Gordana Maksimović-life coach i trener za lični razvoj
 https://www.facebook.com/gordanalifecoach/


*putem poruke, na telefon:  064 44 901 08

*lično preuzimanje po dogovoru

*U knjižari PROZOR, ul.Cara Dušana,53u Kraljevu,


*U štampariji Mak-di, Obilićeva 13, u Kraljevu,

Pišite mi i naručite svoj primerak: 

CENA:1000.din + poklon za Vas od mene ....(narukvica sa priveskom anđela ili deteline po želji + cvetni bookmarker ili bookmarker anđela), naravno i moja posveta Vama!

Očekujte knjigu+narukvicu+bokmarker+ posveta sve sam to sa puno ljubavi pripremala samo za vas.

Šaljem Vam post ekspresom, stiže za dan-dva i plaća se kuriru prilikom preuzimanja. Od podataka za naručivanje potrebni su:

Ime i prezim, adresa i  broj mobilnog telefona!


Нема коментара:

Постави коментар