Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

среда, 1. новембар 2017.

~ Ono u šta verujete je vaša istina~


   Svi mi imamo svoju istinu, neki drugi imaju svoju. Ko je tu u pravu, možda se sada pitate. Istina je da su svi u pravu, jer svoju istinu žive. Oni koji veruju da je za njih nešto dobro, tako će i biti. Neki drugi veruju za tu istu stvar, da za njih to nije dobro, i neće ni biti. Kao što vidite svako ima svoju istinu i svako je tu u pravu. Ovo je važno znati baš zato da ne biste došli u sukob, prepirku i da ne biste nekoga ubeđivali da to nije baš tako. Svi ste vi odgovorni za svoja iskustva i svaka vaša misao kreira vašu budućnost. To je takođe važno da imate na umu, jer ono što vi možete je da svoje misli menjate, odatle valja i krenuti.
 Možda ste do sada nosili neka tuđa, nasleđena, prihvaćena uverenja, da nešto nije za vas, da nešto ne možete, da je to preveliki zalogaj, da trebate odustati, da ne smete u životu leteti, da se čvrsto držite zemlje, da vi nemate sreće, da vam sve ide naopako... i mnoge druga uverenja vrtite u svojoj glavi, negujete, ponavlljate i prosto svakodnevno ih učvršćujete i jačate, da je to sve baš tako. 


   
 Moram vam reći da grdno grešite, da sebe limitirate i stavljate na neke pozicije, gde vam baš i nije mesto. Svoju veru gasite, umanjujete, unižavate, a ona vam je snaga, na svakom putu na koji krenete. Ako nju negde izgubite, zaturite, potisnete, takav vam put biva težak, ma o čemu se radilo. Ono u šta verujete tako će vam i biti. Vera je važna, kao što i ona poznata izreka kaže, veruj i već si na pola puta. Sve što želite da uraite u životu uradite sa čvrstom rešenošću, dobrim mislima i čvrstom verom.
   Ako želite radostan i srećan život, budite radosni i srećni, ako želite ljubav i da budete voljeni, volite, ako želite pažnju, budite pažljivi... i sve što u životu želite, prvo to morate sami biti. 
   Ako želite sreću, imajte srećne misli, ako želite radost, morate imati radosne misli, ako želite da budete uspešni, takve misli morate da negujete, ako želite da imate ljubav, vaše misli moraju biti ispunjene verom i željom, da vama ta ljubav i pripada. Misli, misli.... i sve se vrti oko vaših misli. Zapamtite jednom za svagda, sve što mislite, izgovarate i radite određuje i kreira vaš život. Ako mislite, govorite i delate u skladu sa time takav ćete i život živeti, važno je to da znate, a još je važnije da to i primenite.
                           
    Sve u šta verujete, mislite, govorite, radite, sve to određuje i kreira vašu budućnost.

  Imam dobre vesti, sve to možete i promeniti i primeniti odmah. Od ovog trenutka možete misliti, govoriti, raditi drugačije. Od ovog trenutka može početi svoj novi život. Stvar je samo vaše odluke. Odlučite biti srećni, radosni, zaljubljeni, uspešni... i to  budite! Kada ste takvi, vi ste tada na vibraciji toga, a Zakon privlačenja će vam pomoći da toga još bude u vašem životu. 
Vaša moć i vaša snaga je  sada i ovde, samo treba da budete to što želite. Vaše prošle misli i vaša stara uverenja su vas dovela do mesta gde ste danas, hajde od sada drugačije. Počnte novi život, vi to možete! 

   Preispitajte svoje misli, šta ste pomislili ovog trenutka? Da li vam se dopadju vaše misli, da li vas ljute, da li u vama izazivaju strah, brigu, patnju ili pak sreću, radost, znatiželju? Poslušajte sebe šta govorite, kakve su vaše reči, mile, drage, tople ili pak srdite, ljute, oštre, optužujuće, ogorčene...? To vam upravo govori kakav život živite i čemu da se nadate. Kao što rekoh vaš je izbor ono što mislite, radite, govorite, pa vi odlučite kako ćete dalje. Samo je važno da osvestite da promena kreće od vas, od vaše odluke da od sada može i drugačije. Ako to znate, onda je zaista loše da svesno urušavate svoj kvalitet života. Razmislite još jednom o svemu.

  Kao što rekoh na početku moje priče, ipak svako živi svoju istinu. Ono u šta veruje to i živi. Neko je spreman na promenu, neko nije u ovom trenutku, a neko nikada i neće. To je u redu i to tako treba i da bude. Onaj ko želi drugačije, sada zna da može, ali pitanje je da li hoće.

  Svaka promena zahteva volju, vreme, korake, trud, strpljivost i istrajnost. 


  
Nisu svi spremni na to, nekada je lakše ostati tu gde jesu, i verovati da je to njihova sudbina i to zaista postaje njihova istina.Kao što rekoh njihova, ali ne i vaša, vi imate svoju istinu, ja imam svoju i svi smo mi u pravu. Po veri neka nam bude!


*tekst objavljen :Antistres vodič,1.11 2017.god.
http://antistresvodic.rs/miris-pozitivnog-duha-ono-u-sta-verujete-je-vasa-istina/2/



O autoru:
Gordana Maksimović je master logoped iz Kraljeva, motivacioni govornik i životni trener. Njena misija je da širi pozitivan duh, jer smatra da on može doneti puno blagodeti u život onih koji su spremni da ga prihvate i žive. Njen doprinos u širenju pozitivnih vibracija je  putem njenog jako posećenog bloga MIRIS POZITIVNOG DUHA, you tube kanala, brojnih radionica, putem knjige koja je trenutno u fazi izdavanja, putem brojnih autorskih tekstova koje redovno piše i nesebično deli sa svima koji su spremni da rade na sebi i na svom ličnom rastu. Njen moto je “Pozitivni ljudi su kao dobar parfem, retki, skupoceni i prijaju okolini.” Uskladu sa tim ona i živi i širi miris pozitivnog duha poput najprivlačnijeg parfema.



Нема коментара:

Постави коментар