Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

четвртак, 7. септембар 2017.

~Znate li koji je najbolji recept za sreću?~

Sada je prava prilika da zauzmeš svoje mesto, jer uskoro će sva mesta biti ispunjena!!!







RECEPT ZA SREĆU  

                  *prijava na link:www.ingerock.hr/dan-coacheva/gordana-maksimovi...

        

Dragi moji,

Pozivam vas na radionicu   Recept za srecu 
gde ću ja, Gordana Maksimović, zajedno sa vama, otkriti sedam vaznih sastojaka za srećan i ispunjen život.

Sedam važnih sastojaka za vaš srećan život!!!


    Ja imam recept za sreću i moram vam reći da je odličan. Od kako primenjujem i koristim sve što pripada tom receptu, sve te sastojke koji se u njemu nalaze, ja živim život kakav volim i kakav želim. Svaki dan je nov početak, jednog divnog i ispunjenog života. Ako me pitate koji su to tajni sastojci odmah vam mogu reći da nema tajne i da ono što čini ovaj moj čarobni recept, svi vi dobro znate, ali uvek nešto zaboravite da dodate. Ja sam tu da vas podsetim i da zajedno komletiramo sve ono što sadrži recept za srećan i ispunjen život. Recept jeste čaroban jer radi i brzo se vide rezultati, ali nema tu nikakve čarolije i magije, sve je tako jasno i logično. Možda do sada samo niste razmišljali na takav način, možda ste verovali da neki putevi nisu za vas, možda ćete posle otkrivanja ovog recepta shvatiti kako može lepo da se živi  i da se uživa u životu.

  * Radionica je besplatna i održaće se 30.09.2017.god.u hotelu Falkensteiner, Bulevar Mihajla Pupina 10K u Beogradu.

 * Sve informacije o radionici kao i obrazac za prijavu dobicete na facebooku Gordana Maksimović,-  www.facebook.com/gordana.maksimovic.165 ili na facebook stranici -Miris pozitivnog duha 2 -Gordana Maksimović -  https://www.facebook.com/pozitivniduh2/#
ili  na link https://www.ingerock.hr/page/aktualnosti/

 * Broj mesta je ogranicen!

 * Prijavite se na vreme !


 * Radujem se našem druzenju!


Vaš coach: Gordana Maksimović 




*Prva najava radionice 

 Evo gaaaaaa!!! Konacno i link za prijave 🙂
Ocekuju nas dva fantasticna dana koja za vas spremaju coachevi Inge Rock akademije, te Inge Rock i Zoran Vignjevic licno...
Prijave kao i same radionice su besplatne, za vise informacije kliknite na link ispod ili nam pisite na mail lidija@ingerock.com
PS. Broj mesta je ogranicen 😉 Tako daaaaaa... Ne cekajte predugo!
Фотографија корисника Lidija Lilic


*Najava radionice ...

Serija besplatnih radionica coacheva Inge Rock Akademije 30.09. i seminar 01.10. kojeg ùe zajedno držati Inge i Zoran (sa prevodom) sa engleskog
EVENTS.GENNDI.COM


*Najava radionice ...
Dvodnevni događaj gdje treneri iz Inge Rock Akademije te Inge i Zoran drže radionice i seminare da Vam pomognu promijeniti Vaše rezultate. Bez obzira kakva je vaša situacija danas, coachevi Inge Rock Akademije te Inge i Zoran će Vam dati ključ kako da počnete.
https://ingerock.rs/dan-coacheva/ - 20 trenera - 20 BESPLATNIH radionica
https://ingerock.rs/kljuc-uspjeha/ - provedite 3 sata sa internacionalno priznatim vrhunskim trenerima i motivacijskim govornicima.


22 trenera koji za Vas daju BESPLATNE seminare i radionice





*Najava radionice...video


-34:46

16.322 прегледа
Корисник Zoran Vignjevic Coach је уживо емитовао видео.

*Još jedna najava.....
Dvodnevni događaj gdje treneri iz Inge Rock Akademije te Inge i Zoran drže radionice i seminare da Vam pomognu promijeniti Vaše rezultate. Bez obzira kakva je vaša situacija danas, coachevi Inge Rock Akademije te Inge i Zoran će Vam dati ključ kako da počnete.
https://ingerock.rs/dan-coacheva/ - 20 trenera - 20 BESPLATNIH radionica
https://ingerock.rs/kljuc-uspjeha/ - provedite 3 sata sa internacionalno priznatim vrhunskim trenerima i motivacijskim govornicima.



Klikom na ovu objavu rezervirajte mjesto na BESPLATNIM radionicama i seminaru
INGEROCK.RS















Нема коментара:

Постави коментар