Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

понедељак, 4. септембар 2017.

~ Vaši izbori kreiraju vašu budućnost ~




      Živimo u svetu dobrih i manje dobrih ljudi, takođe smo svedoci raznih ružnih događaja i ne možemo zatvoriti oči pred time. Naravno da ne možemo zatvoriti oči i praviti se da je sve u potpunom redu, a  da se događaju situacije i stvari koje ne želite. To je nešto što ne rezonira sa mnom i nešto što bih rado lično zaobišla, ali ipak to je deo naše svakodnevice i nikako ne možemo se praviti gluvi i slepi. Naravno da postoje tehnike kako izaći na kraj sa svim lošim vestima, pričama drugih ljudi, događajima i sa svime što nam može doneti pad raspoloženja, a time i niži nivo frekvencije na kojoj možemo privući jos sličnih događaja.
   Sasvim je u redu primetiti stvari koje nam se ne dopadaju. Naravno da ne možemo ostati slepi, pred situacijama koje su loše, prema ljudima koji vas vređaju ili ponižavaju ljude oko vas. Ne možete ostati nemi ni pred nekim nepravdama učinjenih vama ili vama dragim ljudima. Kako tada reagovati? Kako reagovati i ostati i dalje pozitivan? Kako reagovati i ne povrediti sebe i druge?


  Ne možemo reći da to ne postoji i da je sve u potpunom redu, kada nije tako. Tada varamo i sebe i ljude oko sebe. Jer stvarno nije u redu. Primećivanjem takvih stvari vi ne činite sebi loše, jedino ako se čvrsto fokusirate na problem, e tada ste u problemu. Često se dešava da ljudi ukoliko ujutru pročitaju lošu vest u stanju su da to prepričavaju, dograđuju, preživljavaju tokom celog dana. Tada su začaranom krugu. Pričam loše, privlačim još takvih ili sličnih situacija. Ne možete pričati o nesreći, i biti srećan. A kada nisi srećan, tada privlačiš sve ono što se nalazi na visini frekvencije gde se nalazi nesreća.
   Sasvim je u redu primetiti stvari koje ne želite, stvari koje vam se ne dopadju, ljude koji ne rezonuju sa vama i vašom pričom, događajima koje ne biste želeli u svojoj realnosti i sl. Lepo sam rekla primetiti,ali nikako se ne fokusurati, prepričavati ih i preživljavati ih. Vašim fokusom na negativnosti i na ono što ne želite u svojoj realnostui, nećete privući ono što želite, već će vam život servirati još sličnih stvari o kojima pričate. Tako ako želite srećan, pozitivan i ispunjen život, fokusirajte se na ono što želite. Fokusirajte se na ljubav, sreću, zdravlje. Isključite loše vesti, ne čitajte crne hronike, izbegavajte ljude koji se stalno žale a da pri tome ne čine ništa sa svojim životom, primetite, ali se ne vezujte za takve ljude, stvari ili situacije. Jer ako bi se pravili da je sve u redu i da je sve okej, onda bi ste sebe varali.
Vaš je izbor u životu, gde će biti vaš fokus i vaša pažnja. Samo zapamtite, da od toga zavisi i kvalitet vašeg života. Okružite se pozitivnim ljudima, dobrim knjigama, lepom muzikom i prijatnim ambijentom. Priglite najmilije, najbliže i ćvrsto ih zagrlite ljubavlju, ali im dajte slobodu da šire svoja krila i svoje vidike.

*tekst objavljen na Portalu za kulturu, obrazovanje i priključenija - Pokazivač
*06.09 2017.god. 

O autoru:
Gordana Maksimović
Dipl. defektolog-master logoped iz Kraljeva. Gordana je motivaciski govornik i životni trener, kao i autor jako posećenog bloga, you tube kanala i životnog priručnika MIRIS POZITIVNOG DUHA. Svet bi bio mnogo bolji kada bismo prvo radili na sebi i sopstvenim razvojem bili primer drugima, da uvide da sve može drugačije. Ja to radim ,a vi?


Нема коментара:

Постави коментар