Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

уторак, 01. август 2017.

~ Ne odlažite življenje ~


"Ako ne delujete na život on stekne naviku da deluje na vas."


   Živite ovaj jedan jedini život, onako kako najbolje znate i umete. Da možete živeti još bolje, možete, ali za sada je tako kako je. Obično sebi date obećanje da ćete na nekim životnom poljima poraditi, ali naravno to ne započinjete odmah, već odlažete za neko bolje vreme.

Nema boljeg vremena od ovog sada kojeg živite.

  Nemojte odlagati življenje, nemojte odlagati sreću, radost, ljubav, prijateljstvo kada sve to možete imati u sadašnjem trenutku.

   Od vas samo zavisi kakva vam je srtvarnost, jer ste vi njen kreator i vi ste pozvani da je stvorite. Već danas počnite da živite život kakav želite. Probudite se, dok nije prekasno za sve vaše snove, za sva vaša maštanja, želje i mnogo toga što želite da radite, imate i budete.
 Život svakog dana je kraći za taj jedan dan i zato ne propustite da iscuri kao pesak u peščanom satu. Ne dozvolite da vam i jedan jedini dan prođe a da ga niste bili svesni, da ste ga dočekali i ispratili bez osmeha. Ne dozvolite da nešto što volite, ne uradite danas, već odložite za sledeći dan, mesec ili godinu. Ne odlažite nešto što može da vas usreći već danas. Ako se kanite da pozovete dragu vam osobu, ne odlažite, uzmite telefon i okrenite broj. I to je to. Ništa lakše i jednostavnije, a vi posle toga srećni i zadovoljni. Ako želite da se družite i više vremena provedete sa decom, pa uradite to sada, ostavite sve i priđite svome detetu i budite sa njim i podelite zajednicke trenutke. Eto vam dvostruke sreće i vaše i vašeg deteta. Ako se lenjite da učite, pa to odlažete za sledeću nedelju, mesec, prestanite to sebi da radite. Uzmite knjigu već danas, sada, krenite, ostaće vam manje za kasnije. Nemojte tražiti razloge zašto nešto ne možete danas, naćićete ih uvek, jer izgovora ima mali milion. Možda i uspete da ubedite i mene da ste potpuno u pravu. Ali ja vas neću u tome podržati, ali vas neću ni kinjiti, jer svako ima pravo da živi i radi onako kako najbolje zna i ume. Ja vas samo podsećam da za život koji živite sada, ste samo vi odgovorni i samo vi možete sebi doneti bolje danas i još bolje sutra...

*nastavak sledi u knjizi -MIRIS POZITIVNOG DUHA-autor Gordana Maksimović

Нема коментара:

Постави коментар