Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

понедељак, 3. април 2017.

~ U tišini je mir, u tišini su svi odgovori ~

Tišina nije prazna. Ona je ispunjena odgovorima.

Da li u životu težite miru?
Gde mislite da se nalazi vaš mir?
Da li je on u vama ili ga treba tražiti negde daleko u nekoj nedođiji. Mir je tu. Mir je u vašem srcu i vašim mislima. 
 Mir možete naći samo ako mir želite.
Gde ste vi do sada tražili mir? Kako ste do sada živeli?
Šta je to što vam prija, gde idete, sa kime se družite, kakvu muziku slušate, šta gledate, šta čitate, ko su vam prijatelji?
Gde punite baterije, šta činite za sebe, kako negujete svoj duh i telo?

Mnoga su pitanja postavljena, baš radi odgovora gde se nalazi vaš mir.
Šta je to što vam više prija?
 Da li je to probuđena priroda, cvrkut ptica, miris pokošene livade, tiha muzika iz obližnjeg kafea, ili je sve suprotno tome?

 Da li živite u buci, galami i haosu? Šta je vaša svakodnevica? Šta su vaši svesni ili nesvesni izbori? Šta je to što vam više prija i šta vas čini srećnim?

 Možda o tome do sada niste ni razmišljali, možda ste mislili da sve tako mora, da vama pripada samo takav način života. Nije tako. Na vama su izbori i vaša odluka šta ćete raditi, pričati, misliti, sa kime ćete se družiti i kakav život ćete živeti.

   Usamite se i osetite tišinu. Lepa je, prija vašem umu, prija vašem telu. U miru su svi odgovori koje vam život postavlja. Ali morate biti tihi da ih čujete.

   Želite mir i budite u njemu, jer tu samo možete čuti sebe i svoj um.Tu vam stižu vaši odgovori,na mnoga postavljenja pitanja.Sve dok ste okruženi galamom, nemirom, strahom, bukom, nećete čuti glas koji vam poručuje kako i kuda dalje. Okružite se ljudima koji vole svoj mir, koji znaju značaj tišine i kojima to služi kao putokaz za bolji i lepši život...

 ...nastavak u životnom podsetniku- MIRIS POZITIVNOG DUHA, Gordana Maksimović


*malo više o tome u sledećem videu:

Umirite svoj duh i telo


Нема коментара:

Постави коментар