Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

понедељак, 3. април 2017.

~ Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore (7500)~

Tekst objavljen u: 03.04 2017.god

    U  životu kada pomislite da nema rešenja i kada pomislite da za vas nema izlaza iz situacije u kojoj se trenutno nalazite, pojave se neke nove stvari, neke nove ideje, kako i kuda dalje.

   Ono što je u tom trenutku najvažnije je da malo zastanete, umirite svoj duh i telo, da možete da čujete šta vam život poručuje, da možete da vidite koji vam se putevi otvaraju i da pri tome osetite snagu da vi morate i možete dalje.
   Jer kao što ona poznata izreka kaže:"Kada se jedna vrata zatvore, druga se vrata otvore." Važno je samo da ne ostanete dugo zagledani u zatvorena vrata.
  Samo napred, korak po korak,smireno, otvaraće vam se putevi, poslovi, ideje samo ukoliko uključite sva svoja čula i u koliko budete spremni, ne da slušate, već da čujte poruke koje će vam stizati sa svih strana.
   Morate verovati da, Bog ima za vas nešto novo, nešto bolje, nešto što pripada samo vama. Samo sa takvom verom i sa takvim stavom vi možete napred, sve drugo može da vas koči, da vam zatvara oči od novih prilika, da vam sve izgleda daleko i nedostižno.
   Morate verovati da je sve dobro u vašem životu i da će sve ići od boljeg ka najboljem, da je Bog uz vas i da vam uvek pomaže .
   Samo sa takvim polaznim stavom možete nastaviti dalje...

*nastavak sledi u životnom priručniku-MIRIS POZITIVNOG DUHA-Gordana Maksimović
*ili u časopisu:,03.04 2017.god,
http://www.sretnazena.com/…/kada-se-jedna-vrata-zatvore-dru
*li na facebook stranici:Arabella - Magazin za sretnu ženu

Piše: Gordana Maksimović
Ja sam Gordana Maksimovic, po vokaciji sam dipl.defektolog, master logoped, motivaciski govornik i life caoch. Sve to zajedno,čini divan sklad kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.Inače autor sam jednog jako praćenog bloga, kao i You Tube kanala "MIRIS POZITIVNOG DUHA i facebook-stranice, koji su jako motivirajući i inspirišu me da dalje radim,objavljujem i produbljujem svoja znanja,sa željom da sve to podelim sa vama .Nadam se da ćete u svemu što pišem prepoznati moju želju,da shvatite koliko je ovaj život vredan i koliko ga možete lepo živeti.Ja živim svoju bajku i uživam u njoj.Želim vama vašu bajku ali tu bajku kreirate vi sami.Želim vam,da vaša kreacije bude vaš izbor,da vaša životna priča i vaša realnost postane vaša bajka.Jer život zaista jeste bajka ...a mudra i pametna žena prvo radi na sebi da bi i ona i svi oko nje lepo živeli i uživali.

Нема коментара:

Постави коментар