Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

четвртак, 27. април 2017.

~ Svaki dan je divan dan, ako ga ispuni miris pozitivnog duha





"Pozitivni ljudi su kao dobar parfem,retki,skupoceni i prijaju okolini."




          Mirisi nas asociraju na uspomene, mirisi deluju pozitivno i na telo i na duh, oslobadjaju od stresa, smanjuju bol, a dokazano je da podsicu na pozitivno razmisljanje.


          Mirisi nas očaravaju, bude i nagone na promenu. Mirisi nas oplemenjuju i podstiču da praštamo, dopuštamo, prihvatamo i da privlačimo sreću, radost, mir i spokoj u naš život.

         Miris pozitivnog duha je nevidljiv, ali se oseća, on objavljuje ulazak osobe koja ga nosi u prostoriju, ostaje neko vreme prisutan, lebdi, širi se i polako raznosi. Njegov intenzitet jača, ukoliko ga prisutni  prihvate, zavole i počnu živeti život u pozitivnom duhu.

         Zato zamirišimo pozitivno i privucimo dobre vibracije. Prenesimo taj miris na druge. Neka drugi prate naš trag. Budimo kao najlepši i najmirisniji cvet koji će mamiti da se drugi okrecu za nama i prate put kojim koračamo, a taj put je put pozitivnog duha.

           Zato krenimo na put promene, na putovanje koje će trajati i koje če nam ulepšati i upotpuniti naš život. Jer svaki dan je divan dan ako ga ispuni miris pozitivnog duha.

*nastavak sledi u knjizi- Miris pozitivnog duha-autor Gordana Maksimović

Нема коментара:

Постави коментар