Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

среда, 26. април 2017.

~ I greške su blagoslov ~






   Za uspešan i srećan život potrebna je odlučnost, želja i stav pobednika, ali tu su poželjne i greške.


Zašto greške?

Svaka greška je korak bliže do cilja za pametnog čoveka. Nema neuspeha, sve su to lekcije, za one koji su spremni da uče.

Samo onaj ko ništa ne radi nikada neće ni pogrešiti. Odvažite se da ponekad nešto i promašite.

Shvatite da niko nije savršen, ali budite dobar učenik i ne ponavljajte iste greške. Njihovo ponavljanje vam govori da niste savladali lekciju koja vam je data.


“Neke od najboljih lekcija nauče se iz prethodnih grešaka.
Greška iz prošlosti je mudrost budućnosti.”


Ako ste dobar učenik, vi možete samo napred, jer ste upravo tim padom napravili još veći korak, pa ste time bliži svom cilju. Možda u tom trenutku niste svesni toga, ali vreme će pokazati da vam je i taj pad ili greška i te kako bila potrebna na vašem putu. Možda da vas zaustavi jer nije vreme za ono čemu ste krenuli, ili nemate jos dovoljno snage da istrajete, pa vam je potrebno još znanja i iskustva za dalje. Jer sve se dešava sa razlogom i za vaše veće dobro. Verujte u to i ostanite na visokim vibracijama i svedočićete novim koracima u životu, a samim tim i novim uspesima i novim ciljevima...


"Kada jednom pobediš, nije važno koliko si puta gubio!"

*nastavak sledi u knjizi MIRIS POZITIVNOG DUHA-autor Gordana Maksimović

*više o greškama u narednom videu: Grešim i ja, pa šta !


     

Нема коментара:

Постави коментар