Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

понедељак, 27. март 2017.

~  Ponekad prigrli tišinu i samo ćuti  ~

 

Čemu se u životu teži?

Šta je sreća?

Šta je mir?

Da li se teži sreći ili miru?

  Naravno da se teži miru, jer u miru je i sreća, ma kako se to u prvom trenutku možda činilo i čudno. Ako ste mirni i spokojni, vaše srce uživa, vaše misli su dobre i vaš život je u skladu na svim poljima.


    Da li u životu treba ljudima bilo šta objašnjavati, sve u vezi sa vašim uspesima i neuspesima, sa vašim preduzetim  ili nepreduzetim koracima, sa vašim planovima, željama, izazovima i svemu onome što čini vaš život?

 Ne !!!

 Obično ljudi koji su vrlo uspešni ne otkrivaju svoje  puteve, jer oni su svakavi, ponekad laki, ponekad trnoviti i teško da se oni nekome mogu i objasniti, dočarati, jer svako će vaše puteve doživljavati na sebi svojstven način. 

   Na taj način, otkrivajući mu svoj put, sedate na klupu sa koje vam mogu suditi oni koji nikada ne bi ni pokušali, to što ste vi uradili. A uradili ste puno. Toliko da drugi ne mogu ni da zamisle kolko ste zapravo dali sebe i sve od sebe. Možda ste mogli još? 

Da mogli ste, ali dokle?...

*nastavak sledi u životnom podsetniku: MIRIS POZITIVNOG DUHA   

*tekst objavljen i u Arabella - Magazin za sretnu ženu

autor:Gordana Maksimović



Ja sam Gordana Maksimovic, po vokaciji sam dipl.defektolog, master logoped, motivaciski govornik i life coach. Sve to zajedno,čini divan sklad kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Inače autor sam jednog jako praćenog bloga, kao i You Tube kanala "MIRIS POZITIVNOG DUHA i facebook-stranice, koji su jako motivirajući i inspirišu me da dalje radim, objavljujem i produbljujem svoja znanja, sa željom da sve to podelim sa vama.Nadam se da ćete u svemu što pišem prepoznati moju želju, da shvatite koliko je ovaj život vredan i koliko ga možete lepo živeti. Ja živim svoju bajku i uživam u njoj. Želim vama vašu bajku ali tu bajku kreirate vi sami. Želim vam, da vaša kreacije bude vaš izbor, da vaša životna priča i vaša realnost postane vaša bajka. Jer život zaista jeste bajka... a mudra i pametna žena prvo radi na sebi da bi i ona i svi oko nje lepo živeli i uživali.

Нема коментара:

Постави коментар