Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

понедељак, 27. март 2017.

Kako kreirati šanse i prilike za ljubav, novac i željeni posao?

Arabella - Magazin za sretnu ženu 20.03 2017.god


    Da bi ste u životu svedočili Zakonu privlačnosti, morate biti otvoreni  i znati primiti ono što ste tražili. Ništa vam u život neće stići onako kako ste vi to zamislili i planrali. Ono što vi trebate jeste da ste otvorenog uma, da primećujete sve one male signale, koji vam dolaze i koji vam poručuju da se vaše želje približavaju svom ostvarenju.Vi nećete sedeti i čekati, jer ništa ne pada sa neba.     

   Ako želite novu ljubav, pa pokrenite se, izađite, otvorite oči i ako to zaista toliko želite, vi ćete je i ugledati. Ako želite više novca, takođe nećete čekati skrštenih ruku. Radite vredno, očekujte dobitak, radujte se novcu, volite  ga i lepo pričajte o njemu. Ako želite skladne odnose u porodici, na poslu, sa prijateljima, pa budite neko koga rado dočekuju, sa kime rado sarađuju i sa kime vole da se druže. Pružite pažnju, ljubav, prijateljstvo, sve se to mnogostruko vraća izvoru.

   Međutim, danas, svedoci smo i toga da mnogi žele vezu, novu ljubav, a neprestano pričaju da dobrih muškaraca nema, da su svi loši, da su dosadni, ružni. Šta mislite, čemu takve osobe svedoče u svom životu? Pa, upravo one, vide i sreću samo loše, dosadne i ružne mladiće. Isto tako mnogi pate zato što nemaju posao i  što sede kod kuće. Šta oni govore? Nema posla, svi se zapošljavaju preko veze, potreban je novac da bi vas neko zaposlio i tako redom. Šta mislite šta se pojavljuje u njihovoj realnosti, pa upravo ono o čemu pričaju i ono što stalno ponavljaju.

    Šta je rešenje i kako se postaviti i šta raditi, kako se ponašati, kako pričati i kako znati da sve što radite je u najboljem redu? Ono što je najbitnije jeste da živite sadašnji trenutak, da uživate i da se radujete svemu sada i ovde. Da osetite veliku zahvalnost za ono što imate, da želite još, da verujete da je ostvarivo to za vas i da vredno radite i vidite sebe u željenoj situaciji. 

   Ako umete da se radujete i ako ste zahvalni na onome što imate sada, daće vam se još. Mnogo je toga na čemu bi mogli sada biti zahvalni. Osvestite to i već sada ćete se osećati mnogo bolje. Ne shvatajte sve to zdravo za gotovo, jer to što vi imate su sada nečiji snovi. Verujte da zaslužujete  to što želite, postavite cilj koji želite, zasučite rukave i krenite. Važno je da na svom putu imate podršku, a to bi terbalo da budu ljudi pozitivnog duha, koji vas neće ometati na tom putu, koji vam neće zamagliti vid za sitne poruke i signale koje vam šalje Univerzum.         

    Tražite, želite, maštajte, očekujte i verujte da velike stvari nisu privilegija drugih, već i vi možete imati, raditi  i biti ono što želite. 

   Otvorite se za nove stvari, nove mogućnosti, nove ljude, jer ne možete u životu raditi isto a očekivati nešto drugo. Otvorite svoj um i osluškujte nove šanse i prilike koje kucaju na vaša vrata. Prepoznajte ih, priglite i živite život kakav želiite i život o kome maštate.

Piše: Gordana Maksimović

 

https://3.bp.blogspot.com/-FKZxZbtlmXE/WHIkRx-9p0I/AAAAAAAALPo/1TNRcVTAz5s1IlT25xLn4iYZZv1PZT50wCLcB/s1600/Gordana%2BMaksimovic%25CC%2581.jpg
Ja sam Gordana Maksimovic, po vokaciji sam dipl.defektolog, master logoped, motivaciski govornik i life caoch. Sve to zajedno,čini divan sklad kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.Inače autor sam jednog jako praćenog bloga, kao i You Tube kanala "MIRIS POZITIVNOG DUHA i facebook-stranice, koji su jako motivirajući i inspirišu me da dalje radim,objavljujem i produbljujem svoja znanja,sa željom da sve to podelim sa vama .Nadam se da ćete u svemu što pišem prepoznati moju želju,da shvatite koliko je ovaj život vredan i koliko ga možete lepo živeti.Ja živim svoju bajku i uživam u njoj.Želim vama vašu bajku ali tu bajku kreirate vi sami.Želim vam,da vaša kreacije bude vaš izbor,da vaša životna priča i vaša realnost postane vaša bajka.Jer život zaista jeste bajka ...a mudra i pametna žena prvo radi na sebi da bi i ona i svi oko nje lepo živeli i uživali.


Нема коментара:

Постави коментар