Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

четвртак, 22. децембар 2016.

~ Šta vidimo kada pogledamo unazad ~



                     "Uspeh je zbir malih napora, ponavljanih iz dana u dan."

                   Kada pogledamo unazad...godinu dana unazad ...što ćemo videti?

  Vreme je da se rezimira ova godina,da se sagleda iz svakog ugla i da se podvuče crta.
  Vreme je da se vidi gde smo sada i gde želimo biti.
   Za sve što smo postigli, budimo ponosni, jer je u sve to uloženo puno truda, vremena, puno odricanja, ali sada smo ponosni i ne zalimo zbog toga.
   Zbog toga  se osećamo ispunjeno,sretno i ostvareno.


 ...Za sve postignuto, pohvalite sebe, nagradite, uputite sebi reči podrške jer to zaslužujete.
Neko će ispred sebe imati potpuno prazan list. Možda će se postideti, zbog ne preduzetih koraka, a vreme nemoljivo teče i godine prolaze. Ti koji su prespavali ovu godinu, neka im to bude lekcija, a ne kazna, kako ne treba dalje. Nego neka iskoriste taj prazan list hartije i neka naprave plan za nadolazeću godinu.

    Jer,danas je odličan dan za novi početak i za nove izbore u životu.Naš život zavisi od naših izbora i preduzetih koraka.Sve što je prošlo prošlo je i nikada sebe ne krivite u smislu,"mogao sam ili trebao sam,kajem se što nisam...i brojne druge jadikovke.
 
    Ne,to vam ne da napred ,to vas spusta,unižava i ne daje vam potrebnu sangu i samopouzdanje za nove izbore.Ne,to ne ide tako.Recite sebi taj dan za odluke je danas,šta je bilo bilo je,prošlost se ne vraća.Vi sada znate kako ne treba i to vam je dobra lekcija ukoliko ste dobar đak i ukoliko na svojim  greskama učite.Verujem da jeste i da od danas nećete pustiti da zivot prolazi mimo vas a vi mnogo možete i više i bolje....

... Kao što dani lete,tako i godine. Ne dozvolite da vam život prolazi od danas do sutra. Budite svakoga dana u nečemu bolji od juče. Samo tako ćete imati život vredan življenja. Nemojte se sutra kajati, zbog propuštenih šansi i prilika. Zagrlite svoje prilike, jer već sutra ih možda više neće biti...

nastavak sledi u knjizi-MIRIS POZITIVNOG DUHA-Gordana Maksimović

Нема коментара:

Постави коментар