Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

четвртак, 22. децембар 2016.

~ Osmeh privlači osmeh ~


                              „Postoje stotine jezika u svetu, ali osmeh govori sve njih.“


   Lepi su nasmejani ljudi, lepo im je lice, oči i usne... Nikada nisam videla lice sa osmehom koje nije bilo lepo.

   Kada se smejete vi šaljete  poruku svom telu, a i okruženju da ste dobro, da ste srećni i da ste spremni da to podele sa drugima kojima to, kod vas prija.

   Privlačite ljude koji su na vasoj vibraciji, a naravno i odbijate od sebe ljude koji ne vide nista u vašem osmehu. Biće i takvih ljudi i takvih energija, ali to nije do vas to je do njih samih.

   Nije tesko osmehnuti se, verujte u to i činite isto. Neki ce se pitati:"Čemu da se smejem, kada me u zivotu prate samo brige i problemi?  Pa svi ce reći da  nisam normalan. Ja  nemam razloga da se smejem. Pa i ako bih se smejao na silu, svi bi rekli da sam lud."

Da li je sve bas tako?
Da li bas nemate nikakvog razloga za osmeh?
Razmislite dobro!

    Da li ste se jutros probudili, da li vas nesto trenutno boli, da li ste zdravi, da li imate porodicu, da li su vam zivi roditelji, da li imate posao, da li vidite, čujete, da li umete da govorite, da li hodate, da li... i mnogo je pitanja na koji ćete sigurno imati pozitivan odgovor.

  Mozda ne bas na svako moje pitanje, ali ne možete mi reći da nemate razlog za osmeh, sreću i zadovoljstvo.

   Pa samo pomislite na one koji se jutros nisu probudili, na one koji nemaju krov nad glavom, na one koji nisu mogli ugledati izlazak jutarnjeg sunca ili čuti pesmu svog deteta.

    Izvinite na ovome, ali možda će vas ove moje reči trgnuti i probuditi iz tog ukorenjenog uverenja da vi nemate razlog za sreću i za osmeh...

*nastavak sledi u knjizi -MIRIS POZITIVNOG DUHA-autor Gordana Maksimović
    

Нема коментара:

Постави коментар