Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu,kao i u *u štampariji Mak-di,Obilićeva 13,u Kraljevu; *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

четвртак, 17. децембар 2015.

ŽIVOT JE PLATNO,NASLIKAJ SVOJU PRIČU

* ŽIVOT JE PLATNO,NASLIKAJ SVOJU PRIČU


"Misli koje smo izabrali su boje kojima slikamo sliku svog života."

    Naslikajte priču svog života.Vi ste kreatori,vaše misli su energija koja kreira vaš život.Vaš izbor je i vaša slika koju slikate u svojim mislima.Sve zavisi od vas.Sve što zamislite možete i da naslikate,ali treba da ste dovoljno  maštoviti i beskrajno radoznali.Kakva vam je slika takav vam je život.
   Potrudite se da na vašoj slici bude svetlost,sunce koje donosi radost,kiša koja donosi suze,ali one radosnice,sneg koji donosi svežinu i belinu zimske noći,vetar koji odnosi  hladnoću oko srca,oblak koji krije sunce kada želite da se sakrijete od radoznalih očiju,cveće koje širi miris pozitivnog duha.Sve što naslikate je vaša slika i prilika.Šta naslikate to i živite.Imate potpunu slobodu u sopstvenoj kreaciji.Kakvo će delo biti zavisi kakav ste vi umetnik.
Možete biti vrstan umetnik i naslikati život vredan življenja ,isto možete naslikati bedu,očaj i tugu i to je vaš izbor.Upravo svi imate potpunu slobodu biranja i od ove slobode zavisi i vaš život.
    Vi možete upotrebiti tu slobodu na način na koji želite i koji mislite da je vama draži.Možete izabrati mir,sreću,harmoniju,pozitivan stav,isto tako nasuprot tome možete izabrati i onu drugu  mračniju ,jer se tu osećate kao svoj na svome jer upravo to je vaša realnost.
   Vaše misli su vaša slika,vaša slika je vaša stvarnost.Odaberite  i opredelite  se za motive sreće,zahvalnosti,uspeha,opredelite se za ljubav i dobru volju,za spokoj i mir i vaša slika će biti vaša realnost.Odbacite motive straha,strepnje,,besa,mržnje,pakosti,nesreće ,jer takva stvarnost i realnost teško nađe kupca.
   Razmahnite se po platnu koje se zove život,iskoristite slobodu Bogom datu i slikajte bojama koje ste vi sami izabrali.Kada vidim vaše platno,znaću kakav život živite.


Нема коментара:

Постави коментар