Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

четвртак, 17. децембар 2015.

ŽIVOT JE PLATNO,NASLIKAJ SVOJU PRIČU

 Život je platno, naslikaj svoju priču


"Misli koje smo izabrali su boje kojima slikamo sliku svog života."

    Naslikajte priču svog života. Vi ste kreatori, vaše misli su energija, koja kreira vaš život. Vaš izbor je i vaša slika koju slikate u svojim mislima. Sve zavisi od vas. Sve što zamislite možete i da naslikate, ali treba da ste dovoljno maštoviti i beskrajno radoznali. Kakva vam je slika takav vam je život.

   Potrudite se da na vašoj slici bude svetlost, sunce koje donosi radost, kiša koja donosi suze, ali one radosnice, sneg koji donosi svežinu i belinu zimske noći, vetar koji odnosi hladnoću oko srca, oblak koji krije sunce kada želite da se sakrijete od radoznalih očiju,cveće koje širi miris pozitivnog duha.Sve što naslikate je vaša slika i prilika. Šta naslikate to i živite. Imate potpunu slobodu u sopstvenoj kreaciji. Kakvo će delo biti zavisi kakav ste vi umetnik.
Možete biti vrstan umetnik i naslikati život vredan življenja, isto možete naslikati bedu, očaj i tugu i to je vaš izbor. Upravo svi imate potpunu slobodu biranja i od ove slobode zavisi i vaš život.
    Vi možete upotrebiti tu slobodu na način na koji želite i koji mislite da je vama draži. Možete izabrati mir, sreću, harmoniju, pozitivan stav, isto tako nasuprot tome možete izabrati i onu drugu  mračniju, jer se tu osećate kao svoj na svome jer upravo to je vaša realnost.
   Vaše misli su vaša slika,vaša slika je vaša stvarnost.Odaberite  i opredelite  se za motive sreće, zahvalnosti, uspeha, opredelite se za ljubav i dobru volju, za spokoj i mir i vaša slika će biti vaša realnost. Odbacite motive straha, strepnje, besa, mržnje, pakosti, nesreće, jer takva stvarnost i realnost teško nađe kupca.
   Razmahnite se po platnu koje se zove život, iskoristite slobodu Bogom datu i slikajte bojama koje ste vi sami izabrali. Kada vidim vaše platno, znaću kakav život živite.

*Autor teksta i knjige MIRIS POZITIVNOG DUHA -Gordana Maksimović

Knjigu - Miris pozitivnog duha - možete naručiti i kupiti:

*putem mail: gordanamaksimovic4@gmail.com
*porukom: na profilu Gordana Maksimović
*porukom: na telefon:  064 44 901 08
*ako ste iz Kraljeva, knjiga vas čeka u knjižari Prozor, Cara Dušana, 53
*moguće je i lično preuzimanje po dogovoru
* Knjigu iz inostranstva možete naručiti,  uplatom preko Western Uniona, a ja Vam šaljem postexpresom. 


Pišite mi i naručite svoj primerak:
CENA: 1000.din + poklon za Vas od mene ....(narukvica sa srebrnim priveskom anđela ili  deteline ili krila andjela ili srce..... + cvetni bookmarker + bookmarker anđela + čarobno perce i još po nešto... sve to upakovano na orginalan način ), naravno, umalo da zaboravim i moja posveta Vama!

... i to nije sve!
Ima još iznenađenja...
... da, u avgustu pojačano darivanje, svako ko naruči knjigu dobija još, pored poklončića navedenih gore, ogrlicu i minđuše, a ko naruči četiri knjige, jednu dobija na poklon i sve one sa sobom nose obećane poklončiće i svaka spakovana sa stilom i ukusom, naravno i sa puno ljubavi .

*Kako sve to izgleda pogledajte na linku:
https://photos.app.goo.gl/jcGAA1ugHNqyTtrw6

*Više o autorki knjige pogledajte na linku:
https://www.facebook.com/gordana.maksimovic.165

*Više o nakitu koji putuje sa knjigom na linku:
https://photos.app.goo.gl/uZ5Bu6XZ1YxMAWM79








Нема коментара:

Постави коментар