Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

субота, 5. децембар 2015.

STAVITE FOKUS NA ONO ŠTO VAM SE SVIĐA

* STAVITE FOKUS NA ONO ŠTO VAM SE SVIĐA


    Gde vam je fokus,tu ste vi.Ako vam je fokus na problemima,nemanju,na bolesti,na ljudima koji vas nerviraju,onda ćete toga imati još u svojoj realnosti.Ako vam je fokus na lepim stvarima,ako druge ljude posmatrate kao na prijatelje ,kao na ljude koji vas vole i poštuju,ako zahavljujete na onome koliko imate sada,onda ćete toga imati još.Na čemu je vaš fokus samo zavisi od vas.
   Ako se fokusirate na pozitivne stvari,vi ćete kod drugih videti samo dobro.Takođe ako ste pozitivni vi ćete u nekom događaju,ma koliko on da izgleda loše ,naći bar mrvicu nečeg dobrog i na to se fokusirati.Ako je vaš fokus na lošim stvarima,onda  ćete u ljudima i događajima,ma koliko oni bili dobri,pronalaziti, nešto što nije dobro.Šta vam to govori?To vam isključivo govori o vama ,o vašem nivou vibracije na kojem se nalazite i privlačenju upravo onoga na čemu vam je fokus.
   Kako se promeniti i kako staviti fokus na ono što vam se sviđa?Pre svega potrebno je da postanete svesni ,šta je to šta primećujete kod drugih ljudi? Oslušnite sebe ,šta pričate,kakvi su vaši komentari,da li ogovatate,da li često prepričavate loše događaje? Šta gledate,koji su vam kanali i emisije omiljene? Šta je to što čitate u novinama,koje knjige čitate,koju muziku slušate? Kakav je vaš odnos sa partnerom,decom,roditeljima? Kakav je vaš odnos sa kolegama,šefom i kljijentima?Kakva su vaša osećanjai vaše misli? Sve su to pitanja koja trebate da postavite sebi,a vaši odgovori će vam jasno staviti do znanja gde vam je fokus i kakva vam je nivo energije kojom raspolažete u tom trenutku.
   Ako se ispostavi da vam je fokus uglavnom na stvarima koje nemate,na lošim osobinama kod ljudi,na manama svog partnera ili na neuspehu vašeg detea,ili na višku kolograma sa kojima kuburite,onda će se sve to odraziti na vaše raspoloženje,na nivo zadovoljstva i na količinu energije kojom raspolažete.Sve loše misli,loša dela,loše emocie privlače još toga u vašu stvarnost i realnost i svedočite tome.
   Sada ste shvatili da ste vi kreatori svog života  i samo vi možete svioj život učiniti i lepšim i boljim ,samo ako vi to želite.Promena može da krene samo od vas.Počnite da primećujete sve ono što imate dobro oko vas,zahvaljujte se za sve ono što imate ,ali vam je to potpuno postalo normalno.U drugim ljudima počnite da primećujete njihove kvalitete,a ne samo ono što im je mana.Na poslu pogledajte u svog šefa i primetite ,njegove kvalitete i to poštujte.Kod partnera fokusirajte se na dobro i često mu recite nešto lepo,jer ste to odavno zaboravili.Svoje dete pohvalite ,ima za mnogo toga da se kaže neka lepa reč,a ne samo da primećejete greške.Svoje roditelje priglite,zahvalite im se za sve,nemojte ih kriviti ni za šta na ovom svetu,dobro je ako ih samo imate.
   Sve ovo možete,ali nije lako.Morate ovladati ovom veštinom.Promena fokusa i stavljanje fokusa na ono što vam se sviđa je proces koji traje i za koje potrebno vreme,volja i upornost.Ako želite da vam život bude i lepši i bolji onda se potrudite da kreirate onakav život kakav se vama sviđa.Vaš život je u vašim rukama.Sticanjen navike da u životu, fokus stavite na dobro,vrlo brzo ćete svedočiti još dobrim stvarima koje će se manifestovati na svakom vašem koraku.Testirajte ovo o čemu vam pričam.











Нема коментара:

Постави коментар