Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

четвртак, 10. децембар 2015.

KROZ VERU I SMIRENOST DO USPEHA

* KROZ VERU I SMIRENOST  DO USPEHA


                                          "Tajna uspeha je samo u tome da se pokreneš".

     Svi u životu imate neke planove,želje i ciljeve.Često ste u stanju odlagati da na tome radite,pravdajući se nedostatkom vremena,mogućnosti ili pak vere da vi to uopšte i možete.Bezbroj vaših starih uverenja vam šapuću da to ne ide tako,da ostanete gde ste i da mnogo ne lepršate.Pa onaj poznati strah koji vas plaši i koji vam neda da napravite prvi korak. A znate da bez vere u sebe i bez smirenosti i opuštenosti vi nikada nećete napraviti prvi korak ka svom cilju.
    Ako zaista nešto želite da ostvarite,krenite napred,bez pitanja šta sledeće da uradim.Prvi korak je najvažniji, svaki sledećei će doći kada na njega dođe red. Naoružajte se verom, da vi to možete,onda se opustuite  i prepustite da se koraci nižu jedni za drugim.
    Šta želite  to je prvo pitanje koje ćete postaviti sebi i povodom toga napravite prvi korak.Želite da počnete da vežbate.Dosta sa pričom i izgovorima,zašto baš danas ne možete.Krenite danas!Kao prvo idite u najbolju teretanu,gde rade najbolji,gde su sprave savremene,gde su uslovi i higijena dobri,upišite se i to je prvo što možete.Šta mislite koji je drugi korak? Kupite vagu za merenje težine ,vagicu za merenje hrane i dobru opremu za vežbanje.Sledeći korak je veliko ogledalo ako ga nemate. Tako korak po korak do uspeha.Vidite da ne treba unapred da se brinete koji su to sledeći koraci koje morate preduzeti,pa oni se sami pojavljuju kako prolazi vreme.
   Ono što vam je sada neophodno je upornost i istrajnost u svakom koraku.Za svaki čak i mali uspeh pohvalite sebe.Nemojte čekati da drugi to rade, hvalite se i budite svesni svakog napretka. Kako napredujete u koracima, tako vaše samopouzdanje raste i svaki napravljen korak vodi vas bljže cilju.Koliko ćete brzo napredovati i nije toliko bitno ,koliko je važno da svaki korak uradite besprekorno ,odnosno da se držite onoga što zaista i želite.
    Dovedite sebe u stanje opuštenosti, smirenosti, dodajte na to veru da vi u životu sve možete ukoliko samo dovoljno želite i krenite da pravite stazu malim ali sigurnim koracima ka vašem uspehu.




Нема коментара:

Постави коментар