Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

петак, 11. децембар 2015.

VAŠA MOĆ ZAVISI OD VAŠE SPOSOBNOSTI DA JE UPOTREBITE

* VAŠA MOĆ ZAVISI OD VAŠE SPOSOBNOSTI DA JE UPOTREBITE



   Vi imate svu moć ovog sveta.Za sve što se dešava i što bi moglo da vam se desi zavisi isključivo od vas.Vi ste odgovorni za život koji živite sada,kao i za život koji ćete živeti sutra.Niko vam ne može promeniti život osim vas samih.Osvestite to i uzmite život u svoje ruke i kreirajte život kakav želite živeti.
   Reći ćete da tako nešto nije moguće,da mnoge stvari zavise od drugih,da su vam drugi krivi ,da vi nemate mogućnosti i potencijala da nešto promenite.I tako mali milion izgovora se vrti u vašoj glavi.Gubute vreme razmišljajući ko vam je i šta vam je sve krivo što ne živite život kakav biste želeli.Ako bih vas sada pitala,a kakav to život želite,ne znam da li bi ste imali odgovor na to pitanje.Ali kada bih vas pitala šta vas sprečava da nešto promenite ,verujem da bi ste imali neiscrpan broj odgovora.
   Nemojte gubiti vreme ,nego preuzmite odgovornost za svoj život,odlučite šta je to što želite i malim koracima počnite da ostvarujete svoje želje i pokrenete svoj život unapred.Sada je taj trenutak,ne oklevajte,ne odugovlačite,nego se pokrenite odmah.Otpustite prošlost,ne vraćajte se na ono što je bilo,prihvatite odgovornost za sve što uradite ,verujte u sebe i gledajte samo napred.
    Kada  naiđete na problem, nemojte ga tako zvati,nazovite ga izazov,pokušajte da ne paničite,da vas ne savlada onaj dobro poznati strah koji vas vraća korak unazad.Odvojite se na trenutak od trenutne situacije,pa pokušajte da opušteno i smireno razmislite o rešenju.Kada ste smireni i kada ste u miru,izazove rešavate mnogo lakše,većinom se rešenja pojavljuju sama,a vi ih samo pratite.
   Možda ovo izgleda malo luckaso,ali radi,probajte,testirajte.Kada ste lakše došli do rešenja u stresu ili kad se opustite? Tek kada posložite svoje misli tu je  ono poznato"klik"i rešenje je tu u pravom trenutku.
   Kada već imate moć da menjate svoj život  i kreirate ga po svojoj želji,onda je i iskoristite.Probajte već večeras da vam bude divno veče..Iskreirajte svoju priču.Zahvalite se na svemu što imate,prigrlite svoju porodicu,odigrajte neku društvenu igru,nasmejte se,pričajte,pustite neku divnu muziku,upalite mirišljave sveće,napravite veče za pamćenje.Nije teško i nije vam potrebna nikakva čarolija da napravite vašu bajku.
     Ako imate moć da od jedne večeri možete da napravite bajku,nemojte sumljati da u sebi nemate moć da od svog života napravite riznicu bajki.Budite hrabri i sposobni da i upotrebite ono što u sebi svi imamo,a nismo svesni,a to je moć.

Нема коментара:

Постави коментар