Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

петак, 13. новембар 2015.

VERUJ U SVOJE SPOSOBNOSTI
#

 "Veruj u svoje snove i možda će se ostvariti,veruj u sebe  i ostvariće se sigurno".




     Šta god da nameravate da uradite u životu ,uradite sa čvrstom rešenošću  i uspeh vam je zagarantovan.Uvek se držite istine,ne mislite loše,verujte da možete i uvek će biti dobro.
    Ako želite da ostvarite dobre rezultate i ispunite zacrtane ciljeve,naravno da su vam neophodne odredjene sposobnosti.Svako od vas je autentičan jer poseduje jedinstvene talente,sposobnosti i veštine. Medjutim vrlo često vi niste svesni svojih sposobnosti,kod vas se javlja se strah pri realizaciji nekog cilja i u stanju ste da odustanete.
    Pre svega morate da  se suočite sa problemima u životu koji se neminovno javljaju i zato ih  na vreme rešavajte,da ne bi došlo do nagomilavanja istih a to vas može dovesti do stresa .Kad naidjete na problem,součite sa njim.Verujte da u svakom problemu se krije šansa,izazov koji možete da savladate i koji može pozitivno da promeni vaš svet.Morate biti svesni da ste vi ti koji kreirate svoj život,verujte u svoje snage i sposobnosti,budite uporni i to će vas  može dovesti do cilja.
     Budite spremni uvek da učite u životu,da prihvatate nove informacije,da se edukujete,da tražite dokaze za nova saznanja tako da možete da verujete u njih.Ako verujete,učite,radite na sebi ,to će vas dovesti do novih rezultata  i do krajnjeg cilja na koji se usmerite.
     Svi vi  imate nagomilana stara uverenja koja vas drže u mestu,koja vas sputavaju da nešto promenite i napravite prvi korak.Zato otarasite se starih uverenja,okružite se ljudima pozitivnoh duha  i ljudima kojima možete da verujete ,oni vas mogu osnažiti i pokrenuti  da verujete u svoje sposobnosti.Jer kažu bogat je onaj ko veruje u sebe i svije sposobnosti.
    Budite spremni da se menjate, da započnete stvari iz početka i da otkrivate nanovo vaše mogućnosti,kojih uvek ima u izobilju,ali često toga niste svesni.Sve se dešava kada napustite zonu udobnosti,koja nije uvek baš tako udobna,ali ste na nju naviknuti. Ne plašite se novih početaka ,jer oni kriju nove šanse za uspeh,napredak i sreću,a ako nedate priliku novim stvarima u životu nikada nećete saznati da li ste nešto propustili.
     Naravno da uz sve vaše nove korake,pre svega treba da verujete da možete .Vaše misli moraju da budu u skladu sa onim što radite.Ako ste dali sebi šansu i priliku da nešto uradite novo,angažujte sve svoje snage ,ali i verujte da je to ostvarivo i da je to moguće za vas.Samo tako možete doći do postignuća ,sa dobrim mislima,verom u sebe,verom da ste  da ste sposobni i   vredni toga .
   Vi imate mnogo više sposobnosti i potencijala nego što to koristite i prikazujete.Takodje ono što naglašavam da uvek možete da stičete još novih znanja ,možete steći nov način razmišljanja,možete menjati svoje navike i uverenja koja vam ne služe. Veoma je važno da otklonite i unutrašnja ograničenja,da sagledate situaciju i sa verom u sebe krenete napred u nove izazove,nove mogućnosti jer vi to možete.



Нема коментара:

Постави коментар