Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

понедељак, 23. новембар 2015.

#SVAKI NOVI DAN JE NOVI POČETAK


"Ne započinji današnji dan jučerašnjim krhotinama! Jučerašnji dan, svi raniji dani i godine, prođoše; zakopani su u vreme. U njima ne možeš više ništa izmeniti."                                                                     Fil Bosmans    
                                                                                                                                            
      Svaki novi dan donosi priliku za novi početak,a na vama je odluka da li će te krenuti da živite drugačije i bolje ili vam je lakše da ostanete u udobnosti zone komfora,iako ona često i nije tako udobna.
     Najveću moć kojom raspolažete je moć izbora.U svakom trenutku vi imate moć izbora  i to najčešće imate da birate između nekoliko mogućnosti.Tako da sadašnji trenutak je upravo rezultat vaših predhodnih izbora.Sada kada to znate da ste vi ti koji donosite izbore i odluke ,onda vi znate da svojim sadašnjim odlukama kreirate budućnost.Kakav će vam dan biti sutra ,zavisi od vas danas.Data vam je mogućnost za novi početak svakoga dana.Na vama je da tu priliku iskoristite.
  Ako niste zadovoljni svojim životom,rezultatima u poslu,ako ste neraspoloženi i donekle svesni svojih loših misli,proverite šta to možda činite pogrešno.Ako se svako jutro budite mrzovoljni,nervozni,neispavani ,pa zapitajte se kada ste legli,sa kakvim mislima ste utonuli u san,šta ste slušali i gledali pred spavanje,jer sve to može uticati na vaše raspoloženje danas.Ako ste nezadovoljni rezultatima na poslu,vidite šta možete da promenite,da se edukujete ,da potražite pomoć koja bi vam pomogla da dođete do boljih rezultata.Ako ste nezadovoljni svojom kilažom,uradite nešto i na tom planu,odredite cilj i datum i rešite da se uhvatite u koštac sa suvišnim kilogramima.
Što znači morate napraviti neke promene da bi ste došli do drugačijih rezultata.
 "Besmisleno je verovati da će uvek isti pogrešni postupci doneti neke bitno drukčije i bolje rezultate?"
    Svaki novi dan je novi početak koji vam omogućava da napišete novu priču o tome kako vaš život treba da izgleda. Šta ćete napisati danas od vas zavisi.Da li ćete raditi nešto drugačije ili po navici otvoriti ujutru oči i mrzovoljno i lenjo započeti novi dan,ili ćete zahavliti novom danu i još jednoj pruženoj šansi da kreirate život onako kako želite? Da li ćete se osmehnuti sebi u ogledalu ili ćete mrko pogledati svoje lice i odmah naći nešto što nije dobro?Da li ćete  komšiji koga sretnete ispred zgrade poželeti dobro jutro ili ćete okrenuti glavu u drugui stranu?To su neki od vaših izbora,odlučite da li ćete tako ili drugačije.Samo znajte da kada ste zadovoljni,srećni nasmejani zahvalni i kada se isto tako ponašate prema drugima vi  tada kreirate i svoju realnost i takav život.
   Zato danas je novi dan,nove mogućnosti i novi izazovi.Birajte misli ,društvo i dela.Onako kako ste izabrali takav će vam biti život.

                                        "Za mudra čoveka svaki novi dan znači novi život."



Нема коментара:

Постави коментар