Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

уторак, 17. новембар 2015.

Sreća je stvar odluke, odlučite biti srećni


"Ako želite biti tužni, niko vas na  svetu ne može usrećiti, ali ako odlučite da budete srećni niko na ovom svetu vam ne može oduzeti sreću."


     Niko drugi nije odgovoran za vašu sreću do vas samih.Vi ste kreatori sopstvene sudbine , sopstvenog uspeha i sreće. Ono što možete je da se potrudite da se osećate dobro. Mislite da to ne zavisi od vas i da je za vašu sreću odgovoran neko drugi? Ne vi ste ti koji odlučujete da li ćete živeti srećan i ispunjen život, ili će te ga staviti u ruke drugih ljudi ili se prepustiti sudbini.
     Odaberite sreću, budite svoji, ulepšajte sebi svaki dan, učinite ga boljim i ispunjenijim i uživajte. Cenite sreću, negujte je i dobro čuvajte.
    Možda niste svesni koliko ste sami odgovorni za to kako se osećate. Možda niste svesni da možete svesno uticati na svoja osećanja. Možda niste svesni da je to samo stvar vaše odluke. Vaše odluke! Dobro ste pročitali. Vi ste tako odlučili da se osećate i to je vaša odluka.
   Primer toga su neki posebni dani u godini, kao što su rodjendani, važni praznici, upravo su dokaz kako možete uticati na svoje raspoloženje, pa i na sreću. U tim posebnim trenutcima vi se osećate super, samo zbog toga što ste tako odlučili da se osećate. Što znači da to nema veze sa prilikom koliko ima veze sa vašom odlukom. D li ste sada svesni kolko ste  u stanju da se dobtro osećate, ako tako odlučite?
   Zašto onda samo tim posebnim danima treba tako da se osećate? Zašto vam svaki dan ne može biti takav? Zato što niste svesni da ste vi kreatori svog života, svojih misli i osećanja. Što znači da možete svesnom odlukom odlučiti da vam svaki dan bude poseban.
    Tu posebnost  i sreću možete naći u svakom danu. Ispijanje jutarnje kafe, pretvorite u pravi mali ritual u kome će te svesno uživati. Spremanje ručka pretvorite u pravo malo zadovoljstvo, ionako ga morate spremiti. Odlazak na posao neka vam bude mala avantura, a rad pravo zadovoljstvo. Sve to može biti tako ako samo vi tako odlučite.
Jer sreća je stvar odluke. Kako? Samo odlučite da svaki dan za vas bude poseban, baš tako kao da vam je svaki dan rodjendan.


Нема коментара:

Постави коментар