Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu,kao i u *u štampariji Mak-di,Obilićeva 13,u Kraljevu; *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

среда, 04. новембар 2015.

Lep primer moje zahvalnosti   Ovo je primer moje zahvalnosti čoveku koji je moj životni partner i moj životni izbor. Prva poruka je napisana, posle pet godina braka i ona govori o mojoj zahvalnosti na svemu što smo zajedno doživeli, na ljubavi, pažnji, poverenju i na mogućnosti da volim i da budem voljena.     LJUBAVI....     2.09 2005.god

       
  Ljubav je najveći pokretač u životu. Ljubav je najveći motiv koji nas hrani i koji nas tera da dobro funkcionišemo. U kojoj je meri imamo to zavisi od nas samih, od sreće, od našeg talenta da je prepoznamo i hrabrosti da je zadržimo. Imam želju, hrabrost i razlog da te volim svakim danom sve više. Imam sreću da osećam ljubav uzvraćenom.
  Hvala za ovih pet godina braka, hvala za divan osećaj koji ima žena koja voli i koja se oseća voljenom.
                                                                                                                         Goca                                                                              
     Kada ste zahvalni na onome što imate, onda toga dobijate još više. Primer toga vidimo u mojoj zahvalnosti sada, koja je samo nadgradnja, moje zahvalnosti od pre deset godina. Deset godina kasnije........     LEPI MOJ...      2.09 2015.god.
                                                                                                           
                " U životu postoji samo jedna sreća, da voliš i da budeš voljen."


     Hvala ti ljubavi što postojiš. Hvala ti za svako buđenje pored tebe, hvala za svaki poljubac za dobro jutro i laku noć. Hvala za dodir, osmeh i pogled koji se desi kada se najmanje nadamo.
    Hvala ti što postojiš svih ovih godina u mom životu. Hvala ti za pruženu ljubav, hvala za svaku pažnju, koja me čini vrednom, hvala ti za strepnju koja me čini opreznom, hvala ti za neke buduće izazove koje me čine hrabrom i spremnom da te u životu pratim....
     Hvala ti za ovih petnaest godina. Hvala ti za miran dom i srećan brak, čiji su temelji sagrađeni na ljubavi, lepoti, skladu i obostranom poštovanju.
    S verom u Boga, nas i još bolje godine koje nam predstoje...

                                                                                           Volim te i ljubim, tvoja Goca                                                                                                               
     Šta reći nego se još jednom zahvaliti i primetiti još lepih stvari u svom životu i čvrsto se držati njih. Ne kažem da u životu neće biti izazova, onih oluja i pretećeh oblaka, pa ovo je život. Ali ako ste zahvalni na onome šta imate, sve ćete u životu dočekati na pravi način. U sreći ćete uživati, a ta ista sreća, mir i zadovoljstvo životom će vam pomoći da rasterate oblake koji se pojavljuju nad vašim nebom. Nema toga šta ne možete uraditi, samo ako volite i osećate da vam je ljubav uzvraćena. Jer kao što na početku pomenuh,"U životu postoji samo jedna sreća, da voliš i da budeš voljen."

                                                       ... samo jedan mali deo iz knjige Miris pozitivnog duha

Нема коментара:

Постави коментар