Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

понедељак, 19. октобар 2015.

PAZI ŠTA MISLIŠ,MOŽE TI SE OSTVARI

                                            

     Svako od nas poseduje um i trebalo bi da se nauči da se sa njime služi.Dva su nivoa ljudskog uma  svesni (racionalni) i podsvesni (iracionalni).
     VI razmišljate svesnim delom svoga uma i sve što zamislite sliva se u podsvest koja upravlja vašim postupcima.Ako mislte na nešto dobro,dobro će vam se i desiti.Ako imate  loše misli uslediće nešto loše.Ljudski um radi upravo na ovaj način.Zato, pazite šta mislite,možda vam se misli i ostvare! Podsvest  reaguje,odnosno odgovara u skladu sa vašim mislima.
     Svest je deo uma koji razmišlja,vrši izbor.Svesnim delom uma vi birate vašeg partnera,posao,prijatelje,prostor gde živite...dakle svest donodi odluke.
     Podsvest usvaja sve ono što joj svest nameće,odnosno ono u šta svest veruje.Podsvest ne razmišlja,da li je nešto dobro ili loše,ona izvršava.
     Ukoliko razmišljate da nešto ne možete i da niste dovoljno sposobni da nešto uradite,podsvest će se postarati da tako i bude.Sami biratae svoje misli i donosite odluke.  Podsvest nije sposobna da reši probleme, ali ako želite da radi za vas, postavite joj pravi zahtev i saradnja neće izostati.
      Ako razmišljate o lepim i dobrim stvarima,takve stvari i ocekujte.Isto ako razmišljate da nešto ne možete,to će vam se i otvariti.Što znači da možete da birate šta će te da dobijate i kakvu stvarnost želite da živite.Vaša najveća snaga je da možete da birate.
     Takodje možete da birate i šta slušate,u kakvom okruženju se krećete,koje učitelje pratite.Prema tome možete iz svega toga izabrati dobro a ono što vam ne služi jednostavno možete da odbacite.U koliko ste u društvu negativnih ljudi i morate u istom ostati odaberite tehniku "na jedno uvo ušlo ,na drugo izašlo", na taj način možete izbeći da se opteretite lošim stvarima.
 

Нема коментара:

Постави коментар