Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

понедељак, 3. август 2020.

Lepe misli čine da žena bude i srećna i lepaMiris pozitivnog duha 

Lepe misli čine da žena bude i srećna i lepa

Lepe žene su svuda oko vas. Svaka je lepa na neki svoj način. Njena lepota može da zaseni, privuče, očara, ali i da odbije.
Šta čini ženu lepom? Da li je to njena fizička privlačnost, harizma, stav, njen način razmišljanja, sigurnost ili pak opuštenost?
Najlepša žena je ona koju krasi vedrina, osmeh i spontanost. To je žena čije su pre svega misli lepe, žena koja odiše mirisom pozitivnog duha, čije su reči melem, čiji je osmeh lek.
To je žena koja će vas usrećiti, ozdraviti samo svojim prisustvom. Verovatno imate neku takvu osobu u svom životu. To je osoba koja kada uđe u sobu, oseti se njeno prisustvo. Ona zrači, ona privlači pažnju, ona budi ono dobro u vama. Možda vam se na samom početku neće svideti,  sve dok vas ona ne opusti, ne inspiriše i podigne vaš nivo svesti, tada vi postajete spremni da vidite i osetite to što vam ona želi preneti.
To je žena koja voli i poštuje sebe. Njeno raspoloženje, njen dan i život nikada ne zavise od drugih. Ona je kreator svog života, svoje sreće ili nesreće. Ona svesno odlučuje šta želi, koga voli i čemu se raduje. Ona ne čeka tuđe pohvale, ona ume sebe da ohrabri, podigne i pohvali. Ona ima naviku i slobodu da sebe pogleda u ogledalu i kaže: ”Dobro jutro lepotice”. Ona to zaista i misli!
Srećna žena uživa u svakom trenutku. U svemu se trudi da vidi onu dobru stranu. U poslu, u ljudima, partneru i deci, prvo će zapaziti ono dobro, a ono što je manje dobro za nju je izazov kojim će se baviti polako i natenane, korak po korak. Ona je kao magnet i uz puno ljubavi, poverenja  i ljudi oko nje će se menjati.
Svaka žena na ovoj planeti je lepa, ako voli sebe, brine o sebi, o svom telu, zdravlju, ishrani, ako neguje lepe misli i ako ih nesebično širi…
I još nešto drage moje, budite srećne, budite radosne, vesele, vedre, neka osmeh krasi vaše lice, jer ne zaboravite da je srećna žena, lepa žena i da vaša sreća, ne sme da  zavisi od drugih! Kreirajte svoj život po svojoj meri, uvek imete izbor, pa birajte lep život, a lep život dolazi sa lepim mislima.

Neka se miris pozitivnog duha širi u vašem životu, neka vas po njemu poznaju, prepoznaju i mnogi požele isti. Taj miris je poput najprivlačnijeg parfema, a svaka prava dama, želi biti prepoznatljiva, posebna i lepa.
Tekst objavljen u :Antistres vodiču
 http://antistresvodic.rs/kolumne/gordana-maksimovic/
Tekst: Gordana Maksimovićautor knjige “Miris pozitivnog 


Pišite mi i naručite svoj primerak knjige 
Miris pozitivnog duha;
mail:  gordanamaksimovic4@gmail.com
Fb profil:  https://www.facebook.com/gordana.maksimovic.165
ili pozovite na
telefon:064 44 901 08

CENA: 1500.din + poklon za Vas od mene .... i još po nešto... sve to upakovano na orginalan način, naravno, umalo da zaboravim i moja posveta Vama!
(Šaljem Vam postekspresom!)

Miris pozitivnog duha
       je na dohvat vaših ruka!

Postanite neko ko živi i širi Miris pozitivnog duha, 
da Vas po njemu poznaju, prepoznaju i požele isti!
NARUČITE SVOJ PRIMERAK još danas !Više o Centru za lični razvoj-Miris pozitivnog duha
https://www.facebook.com/centarzalicnirazvojmirispozitivnogduha
https://mirispozitivnogduha.blogspot.com/

This is my happy place!

Nema toga što ne možete, biti, imati i raditi.
Zapamtite da ste vi moćni kreatori!


Centar za lični razvoj - Miris pozitivnog duha

Prostor u kome radite je vrlo važan deo celokupne slike vašeg biznisa i utiska koji ostavljate na vaše klijente. 
Ukoliko držite sastanke, prezentacije i edukacije,
Centar za lični razvoj - Miris pozitivnog duha, je nov, prijatan i moderan prostor u kome ćete uživati dok radite i bićete sigurni da svojim klijentima dajete najbolju vrednost.
Prostor ima toplinu doma, a sve uslove za ozbiljan i kvalitetan rad.  Raspored u Centru je moguće prilagoditi vašim zahtevima,
u zavisnosti šta se održava, da li je u pitanju predavanje, promocija, obukea, kreativne radionice i sl.
Ukoliko imate neki svoj događaj , a nemate kvalitetan prostor, budite slobodni da se javite i da zajedno napravimo organizaciju na vrhunskom nivou.

Mi smo tu za vas!
Za sve detalje nam pišite u inbox ili nas pozovite na 0644490108

DOBRO NAM DOŠLI !

Нема коментара:

Постави коментар