Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

среда, 24. август 2022.





Danas je novi dan, danas može biti novi početak.
Od danas možete sve malo drugačije.
Mislite danas o tome.
Možda će vas danas povrediti nečije reči, možda će vam neko učiniti nešto što ničim niste zaslužili, možda će vam zbog toga biti teško, nećete razumeti... Pitaćete se zašto?
Ono što morate znati da vi ne možete kontrolisati način na koji se drugi odnose prema vama, niti ono što oni govore o vama, ali ono što svako od vas može jeste kontrolisati svoju reakciju na to.
Prebacujući krivicu i govoreći loše o drugima, niko ne definiše druge, već sebe samog. Kada ovo razumete, shvatićete da drugi ne govore o vama, već govore o sebi.
Kada to osvestite, vaša reakcija će biti mirna, staložena i blaga. Odšetaćete sa svojim dobrim mislima, ali možda sa setom što neki ljudi propuštaju dobar život.
Ali to nema veze sa vama, nastavite sijati i obasjavati put kako sebi tako i svima onima kojima je fokus na svom životu i dobrim rečima, pozitivnim mislima.
Samo tako, svojim životom možete biti primer i ohrabrenje drugima, da svaki dan može biti poseban i najbolji do sada.
Mislite danas kakve reči upućujete i sebi i drugima, jer vaše reči govore o vama i kreiraju vaš život.
Ja danas biram lepe reči, upućujem ih svakome koga danas sretnem, jer znam da svojim rečima, mislima i postupcima kreiram život kakav želim i volim.
Moj stil je je da posle susreta samnom ljude ostavim u miru i mnogo srećnije negoli što su bili kada smo se sreli.
Lepo njima, lepo meni... ja to tako.
Ne zaboravite da lepe, ohrabrujuće, motivirajuće misli i reči možete naći u knjigama Miris pozitivnog duha i Život je tako lep... u knjigama koje vas podsećaju i vode u susret lepom životu...


Knjige Miris pozitivnog duha i Život je tako lep su knjige za sva vremena.To su knjige koje se čitaju i nikada ne pročitaju.To su knjige kojima se uvek vraćate i koje na svako sledece čitanje još više ostavljaju utisak i čine da se osećate DOBRO. A kada se osećate dobro… na toj vibraciji ste podeseni da vam u život dolazi jos puno razloga da nastavite vas dobar osećaj…
E, tu sada počinje da deluje zakon privlačenja…
I tako život postaje i te kako lep… samo ako mu vi to dopustite❤️
Neko je poželeo Miris pozitivnog duha… neko je poželeo Život je tako lep… neko je poželeo i jedno i drugo… 🎁🎁
Knjige  Miris pozitivnog duha i Život je tako lep, svakodnevno  putuju i sa sobom nose samo DOBRU energiju …



Ukoliko i vi poželite da u svoj život unesete Miris pozitivnog duha i da dopustite da osetite, doživite i proživite lepotu života kroz čitanje knjige Život je tako lep...
rado ću vam poslati knjige, dobri energiju i divne male poklončiće kreirane za vas od autorke(mene)...sve to zajedno upakovano sa puno stila i ljubavi....što će učiniti da se osećate posebno kad sve to dobijete....jer vi to zaslužujete... 

od srca GORDANA


                                                                                                                                                                                                                        Pišite mi i naručite svoj primerak knjige 
Miris pozitivnog duha;
mail:  gordanamaksimovic4@gmail.com
Fb profil:  https://www.facebook.com/gordana.maksimovic.165

INSTAGRAM: mirispozitivnogduha

ili pozovite
telefon:064 44 901 08



Нема коментара:

Постави коментар