Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

петак, 18. децембар 2015.

TI SI ONO ŠTO MISLIŠ DA JESI

* TI SI ONO ŠTO MISLIŠ DA JESI

                                                              "Postaješ ono o čemu razmišljaš."

     Svi imate sposobnost da birate u životu šta želite da radite,da imate,da mislite.Vi ste ti koji kontrolišete,sve događaje i sve svoje misli.Vi ste kreatori svog života.Što pre to shvatite i prihvatite kao vašu realnost,lakše će vam biti da promenite ono što vam ne služi i da živite život kakav želite.
     Vaše misli su energija  koja kreira i utiče na vaš život.Kakve su vam misli ,takav život živite.Vi ste ono što mislite o sebi.Kako mislite  tako ćete i vibrirati,a onda će i drugi o vama tako misliti.Zato birajte svoje misli upravo iz tog razloga.Takođe birajte i svoje reči ,kojima govorite o sebi.Ako govorite da ste debeli,ružni,glupi,nesrećni,nemoćni...šta mislite kako će drugi govoriti o vama? Vi ste ono što govorite o sebi.Oni će vas videti baš onako kako vi doživljavate sebe.
    Sve počinje od vas samih.Promenite  sebe,menjaće se i ljudi i događaji oko vas.Važno je poverenje koje imate u sebe  i spoznaja da vi imate moć promene.Vi ste odgovorni za sve što vam se dešava i ono što je dobro i ono što je loše.Vi imate moć da zadržite sve ono što vam prija,ali isto tako vi posedujete moć da menjate i kreirate sve ono što može da vam služi.
    To znači da ono što  misliš da jesi ,to zapravo i postaješ.Ako misliš da nešto ne možeš,ti to nećeš ni uraditi,jer nećeš ni pokušati.Moć misli je neverovatna,zato pazi šta misliš jer postaješ ono što misliš da jesi.
    Samo još nešto da znate...vi možete biti mnogo više od onoga što danas mislite da možete i da jeste,samo što je to negde duboko sakriveno u vama i vi toga još niste svesni.Nađite ključ i otvorite se  i osvestite svoje mogućnosti,tek tada ćete videti šta sve možete,a možete sve što zamislite.Нема коментара:

Постави коментар