Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

понедељак, 28. мај 2018.

~ Svaki problem, može biti vaš novi izazov! ~



Kako gledate na svet oko sebe? Kako gledate na ljude, situacije, vreme, posao, partnera, roditelje...?  Da li povremeno promenite ugao gledanja ili je to uvek sa istog mesta i na isti način? 

Verovatno će  vam odgovori na ova pitanja ukazati da je vaš ugao gledanja kao i  vaš stav uvek isti. Ako je tako, vi ćete uvek na isti način gledati naprimer na svoj  posao, na isti način pričati o njemu, isto ćete se osećati kao i uvek, kao što ćete na isti način sve i raditi. Tako vam je i za sve ostalo u životu. Taj ugao gledanja je zapravo vaš stav o tome i vi ga nećete nikako menjati, jedino ako osvestite da ste vi kreator svoje realnosti i da promenom misli, možete menjati i pogled na stvari, ljude i situacije u vašem okruženju.

    Postati svestan mogućnosti da možete menjati način gledanja na stvari je prvi korak koji možete napraviti, a to i uraditi je zapravo vaš drugi korak.

  Ako imate neki problem, nemojte se usresrediti samo na njega. To nije dobro. Sve što više pričate i mislite o njemu, on raste. Vaš fokus mora biti na rešenju. Rešenje uvek postoji, jer da ne postoji,  problem se ne bi ni javio. Kada to osvestite, šta valja tada činiti? Trebalo bi se malo pomeriti i sagledati problem iz neke druge pozicije. 

Znamo da je sve u životu relativno. Nešto što je za nekoga problem, za drugoga nije. Takođe znate da u svemu što vam se čini loše, mora biti i nečega dobrog. Ne može nešto biti toliko crno, bez imalo belog. 


Zašto se ne bi usresredili na to malo belog? Zašto se uporno držite mračne strane? Zašto se uvek držite starih obrazaca i starog ustaljenog načina reagovanja. Promenite ugao gledanja i uhvatite se za ono malo dobroga i dižite svoju vibraciju, promenom misli. Vi imate tu mogućnost promene misli, tako da fokusom na dobro vi se dižite i vibrirate na višem frekfenciskom nivou, a tamo je bolje i tamo su rešenja. Jednostavno, zar ne?

Šta ste vi zapravo do sada radili? Vi ste bili u stanju da govorite kako nešto ne ide, kako se ne može, kako ne funkcioniše... i sve u negativnom stilu i svetlu i to ste bili u stanju da ponavljate kao pesmicu. Hajmo malo drugačije od sada. Hajde da vidimo šta se može. Rešenja postoje. Samo se treba okrenuti ka njema. 

Širom otvorenih ociju, sagledajte problem, načuljite uši, da čujete šta vam on poručuje, dodirnite svoj problem i pozdravite se sa njim, omirišite ga sa svih strana, sve će vam to pomoći da se zbližite, osetite i dobro upoznate. 

Pored toga malo ga pogledajte iz drugog ugla, udaljite se i videćete da rešenje postoji i da problem nije tako strašan kako vam se prvo učinio. Ponekad se i neka loša stvar ispostavi da je dobra bila za vas, nečemu vas je naučila, osnažila, isterala iz zone komfora, promenila vaš stav i ugao gledanja, zapravo vas je razdrmala i osvestila.

  Posle toga više neće biti sve isto. Vi ćete biti osnaženi i motivisani da uvek tražite rešenja na neki novi i kreativniji način. Nećete više reagovati, živeti, misliti, kreirati život kao do tada. Izaćićete iz rutine reagovanja i življenja. 

Svaki novi problem će biti vaš novi izazov, gde će vaš fokus zapravo biti na onom putu od problema ka rešenju. 

Usresredite se na rešenje, ponavljam na rešenje i onda ste na pravom putu.  Na tom putu, budite pozitivni, koračajte sa puno vere, tražite pogledom vrata koja su odškrinuta i koja će vas dovesti do  rešenja i naravno uvek očekujte dobar ishod... i to je to.

*tekst objavljen u Sretna Žena Magazin, 28.05 2018.god.
http://www.sretnazena.com/2018/05/svaki-problem-moze-biti-vas-novi-izazov.html



Autor teksta i autor knjige:

*Miris pozitivnog duha*


Gordana Maksimović,

Pišite mi i naručite i Vi svoj primerak:

CENA: 1000.din + poklon za Vas od mene ....(narukvica sa srebrnim priveskom anđela, deteline, krila andjela, srce.....+ cvetni bookmarker i bookmarker anđela, čarobno perce i još po nešto... sve to upakovano na orginalan način ), naravno, umalo da zaboravim i moja posveta Vama!

(Šaljem Vam postekspresom!)

Knjigu - Miris pozitivnog duha - možete naručiti i kupiti:

*putem mail: gordanamaksimovic4@gmail.com
*porukom: na profilu Gordana Maksimović
*porukom, na telefon:  064 44 901 08
*ako ste iz Kraljeva, knjiga vas čeka u knjižari Prozor, Cara Dušana, 53
*moguće je i lično preuzimanje po dogovoru
* Knjigu iz inostranstva možete naručiti,  uplatom preko Western Uniona, a ja Vam šaljem postexpresom. 


Piše: Gordana Maksimović


Ja sam Gordana Maksimovic, po vokaciji sam dipl.defektolog, master logoped, motivaciski govornik i life caoch. Sve to zajedno,čini divan sklad kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.Inače autor sam jednog jako praćenog bloga, kao i You Tube kanala "MIRIS POZITIVNOG DUHA i facebook-stranice, koji su jako motivirajući i inspirišu me da dalje radim,objavljujem i produbljujem svoja znanja,sa željom da sve to podelim sa vama .Nadam se da ćete u svemu što pišem prepoznati moju želju,da shvatite koliko je ovaj život vredan i koliko ga možete lepo živeti.Ja živim svoju bajku i uživam u njoj.Želim vama vašu bajku ali tu bajku kreirate vi sami.Želim vam,da vaša kreacije bude vaš izbor,da vaša životna priča i vaša realnost postane vaša bajka.Jer život zaista jeste bajka ...a mudra i pametna žena prvo radi na sebi da bi i ona i svi oko nje lepo živeli i uživali.   

Нема коментара:

Постави коментар