Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

уторак, 06. фебруар 2018.

~Pažljivo birajte čemu ćete reći DA ~




    Data vam je sloboda izbora, kako ćete živeti, misliti i raditi. Možda toga niste svesni, možda verujete da su drugi kreatori vašeg života, a možda vam je tako  i lakše.

    Verovati da su drugi kreatori vašeg života, vama u jednom trenutku odgovara jer skidate sa sebe svaku odgovornost za postignute rezultate. Vazda će vam drugi biti krivi za vaše neuspehe, padove, gubitke i za svako odsustvo dobroga u vašem životu. Ali kada osvestite da je odgovornost u vama, vaš život ma koliko vam se to činilo teško, postaće i bolji i kvalitetniji. Jer preuzimanjem odgovornosti na sebe, vi onda preduzimate i odgovarajuće korake da u život unesete radost, sreću, mir i sve ono što vam srce želi. Sve dok druge krivite vi ste u otporu i tu nema napredovanja.


   
   Budite odlučni da kažete DA za sve u životu što vam prija i što vas vodi u bolje. Recite DA dobrim mislima, jer sa dobrim mislima vaše putovanje kroz život je i lepše i lakše. Recite DA dobrim prilikama i šansama koje se pojavljuju uvek, ali vi toga niste svesni jer niste otvoreni za nešto novo i drugačije. Nemojte da vas vaš srah savlada i vrati uvek u onu poznatuu zonu, gde ništa ne raste i ne napreduje. Recite DA dobrim ljudima, pružite ruke i prizovite ih u svoj život. Negujte druženja i budite prijatelj kod koga  se rado ide.

  Recite DA novim ljubavima, budite otvoreni za nova poznastva, pružite ruke i dočekajte u svoj život partnera o kome ste sanjali. Recite DA novom poslu, novim izazovima, novim kolegama, novom šefu, budite ono što jeste i radite ono što najbolje znate i umete. Kada tako uđete u nešto novo, prigrlite nova iskustva, dešavaće se promene koje ste željno čekali. Recite DA svom zdravlju i živite u skladu sa time. Recite DA svemu, gde vam vaša intuicija daje znak da treba pokušati. Ali da biste čuli taj intuitivan glasić, morate biti mirni i spokojni. Zato kada su odluke u pitanju, osamite se, umirite svoj duh i telo, budite tihi da bi čuli sebe. Što pre naučite da osluškujete i čujete taj glas,  lakše ćete reći DA.

   Budite neko ko će pažljivo birati čemu će u životu reći DA, jer i svet i Univerzum će vam reći DA i pomoći vam da do toga i dođete samo ako vi znate šta želite i hoćete.

   Verovatno ste imali prilike i da doživite taj osećaj zajedništva, vas sa svetom i Univerzumom. Kada čovek zna šta želi i kada prilici spremno i otvoreno kaže DA, otvaraju se nebeski putevi, pojavljuju se prilike, ljudi i sve ono što vam je na tom putu potrebno da ostvarite zacrtan vam cilj. Imate osećaj da dobijete neku natprirodnu snagu koja vam daje krila da preletite sve ona brda, brdašca i planine koje će se pojavljivati i koje će iskušavati vašu izdržljivost i vašu spremnost da dostignete svoj san kome ste rekli DA.
 *tekst objavljen u Sretna Žena Magazin,6.02 2018.god.
http://www.sretnazena.com/2018/02/pazljivo-birajte-cemu-cete-reci-da.html
Knjigu MIRIS POZITIVNOG DUHA, možete naručiti slanjem poruke na:
mail: gordanamaksimovic4@gmail.com
u inbox na profilu: Gordana Maksimović

Ostavite komentar, jer Vaši komentari su moja beskrajna inspiracija....


Piše: Gordana Maksimović

Ja sam Gordana Maksimovic, po vokaciji sam dipl.defektolog, master logoped, motivaciski govornik i life caoch. Sve to zajedno,čini divan sklad kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.Inače autor sam jednog jako praćenog bloga, kao i You Tube kanala "MIRIS POZITIVNOG DUHA i facebook-stranice, koji su jako motivirajući i inspirišu me da dalje radim,objavljujem i produbljujem svoja znanja,sa željom da sve to podelim sa vama .Nadam se da ćete u svemu što pišem prepoznati moju želju,da shvatite koliko je ovaj život vredan i koliko ga možete lepo živeti.Ja živim svoju bajku i uživam u njoj.Želim vama vašu bajku ali tu bajku kreirate vi sami.Želim vam,da vaša kreacije bude vaš izbor,da vaša životna priča i vaša realnost postane vaša bajka.Jer život zaista jeste bajka ...a mudra i pametna žena prvo radi na sebi da bi i ona i svi oko nje lepo živeli i uživali.  

Нема коментара:

Постави коментар