Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

среда, 28. јун 2017.

~ Kada ste zahvalni vi ste i srećni ~


   Pitate se na čemu to trebate biti zahvalni. Znate li možda šta budi zahvalnost u vama? Da li vi uopšte znate šta je zahvalnost i zašto je ona tako važna?
    Mnogo je toga na čemu trebate biti zahvalni. Zahvalnost je merilo sreće. Koliko ste zahvalni toliko ste i srećni. Ako niste srećni, to je posledica samo vaše nezahvalnosti.
   Kada bi se ujutru kad otvorite oči zahvalili na životu, na pruženoj još jednoj prilici da ugledate novi dan, na još jednoj prilici da kreirate život kakav želite, prepoznali biste sreću buđenja.
   Kada bi ste zahvalili na svemu što imate trenutno, takva sreća bi se se priobudila u vama, od silnog bogastva i obilja.


   Kada bi se zahvalili na jutarnjoj kafi i hrani koju imate, na partneru koji se budi pored vas, na deci... ne znam da li toliku  sreću možete i da podnsete.
   Kada bi se zahvalili na domu koji imate, na stvarima, na malom anđelčiću okačenom na bravici vitrine koji vas pozdravlja, ali vi ga retko primetite.
   Kada  bi se zahvalili na danu, na suncu, na kiši, na vetru... jer sve te vremenske prilike čine vaš život šarenijim i dinamičnijim.
    Kada bi se zahvalili na ljudima koje srećete, prijateljima, komšijama, rođacima, znali biste da niste sami i da je pravo bogastvo u ljudima.
   Kada biste samo bili zahvalni... znali bi ste je  sreća. Sreća leži baš u toj zahvalnosti. Samo kada biste  bili zahvalni i kada biste prepoznavali na čemu bi trebali da budete zahvalni, vaš život bi se promenio iz korena.
   Vežbajte od danas zahvalnost. Započnite dan sa zahvalnošću, još u krevetu prošapućite dve tri zahvalnosti, mnogo ćete lakše ustati jer ste već sebe doveli u jedno prijatno stanje i spremni ste da započnete dan. Ne zaboravite da nabacite osmeh na lice, osećaj je divan i vama, ali tek ukućani kada vas vide nasmejanu, atmosfera u kući postaje sjajna. Ako se dan po jutru poznaje, onda ovo obećava dobar dan svima vama.
    Ja to tako... verujte da ova tehnika izjavljivanja zahvalnosti može život da vam promeni. Zato negujte zahvalnost, ne zaboravite na nju, jer mnogo je toga što zaslužuje da ga se setite i kažete samo jedno:Hvala!

*još malo zahvalnosti u videu koji sledi:

Нема коментара:

Постави коментар