Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

понедељак, 15. мај 2017.

~ Vreme je da započnete nešto novo i da verujete u čaroliju novog početka! ~










...vreme je za nešto novo. Promene su nešto što nam svima teško pada. Ušuškani u nekom svom životu, čvrsto se držimo onoga što imamo i onoga kako je, kao da je to sve što možemo da imamo, da budemo ili da se nalazimo. Kažem ušuškani da ne kažem zatvoreni u sopstvenom sirotinjskom kavezu, neznajući da su vrata krletke, uvek otvorena i da možemo svoja krila raširiti i poleteti u pravcu koji obećava i koji je neka naša vizija još boljeg, ispunjenijeg i kvalitetnijeg života. Negde gde se za ono ko ste, šta ste i šta znate, mnogo više vrednuje, ne mislim samo u materijalnom pogledu, već u onom ljudskom vrednovanju koje ovde i sada nedostaje, a toliko nam treba.




   Kada u životu ispuniš sve ono što želiš, sve ono što se očekuje od tebe, kada se okreneš vidiš da sve što od tebe zavisi je ispunjeno i pošteno zarađeno i zavređeno, osetiš se pomalo prevarenim. U godinama si kada je za promenu teško, kada možda nemaš više ni snageni volje, ali baš tada odluči da nećeš više tako. Odluči da želiš drugačije i kreni tamo gde misliš da treba da budeš. Iskorači, napravi korak, osmeli se, veruj  i samo veruj da to možeš. Nema te sile koja te može zaustaviti i sprečiti da raširiš svoja krila i vineš se do neslućenih visina.


  Još uvek ste u godinama kada imate tu snagu, moć, veru  da to možete i da to morate, jer ukoliko ne probate uvek će vam ostati žal za nečim što niste ni pokušali. 

Ako imaš odgovornost za svoj život, onda budi i odgovoran i snažan i istrajan i korak po korak ti si već krenuo na putovanje. Ako se pitaš u kom pravcu, samo napred. Možda malo levo, desno, ali nazad nikako. Naćićeš put ako zaista želiš. Zato puno želi, radi na tome i veruj da će sve biti u najboljem redu i ne odustaj nikada, jer svetlost je uvek na kraju tunela.




   Kada odlučiš da kreneš, brzo zauzmi startnu crtu i napravi bar jedan mali korak, ali odmah. Osnaži se i imaj veru u sebe. Okruži se uspešnim i pozitivnim ljudima, jer oni vam na tom putu daju vetar u leđa. Oni vam mogu posuditi veru, ako je na trenutak izgubite, a gubićete je. Sumlje će se javiti, podsvest će vas vraćati na početak, i vi ćete se lomiti. Brojna pitanja će vam se vrzmati po glavi, da li je to za mene, da li ja to mogu, da li sam prestar, premlad, da li imam dovoljno, znanja, novca,vremena... i mnogo, mnogo toga ćete se pitati i nećete znati pravi odgovor. I ne treba. Pođite na put, korak po korak, tu će vam dolaziti odgovori. Dolaziće i iskušenja, ali sa svakim napravljenim korakom, bićete snažniji i sigurniji, a time i bliži svom cilju.  




  Vrata vaše krletke su uvek odškrinuta, osmelite se i gurniti je. Život je iza njih. Zapamtite samo jedno, gde god da krenete nosite sebe sa sobom. Ne idite na put da nađete sreću, jer vi morate biti srećni na tom putu, samo tako možete stići tamo gde želite. S verom u Boga, u sebe, sa snažnom pozitivnom energijom krenite. Pozitivan duh i njegov miris neka vas nosi u nove avanture. Sve se u životu može kada se hoće i kada se dovoljno želi.  

  


  Ništa nije nemoguće, samo naša stara uverenja mogu da nas koče, da nas sputaju da zakoračimo napred. Sve  što nam srce želi, može  i hoće nije u toj zoni ušuškanosti nego izvan nje. Ako želimo nešto drugačije, ako vam inrtuicija uporno šapuće da idete napred, zašto dozvoljavate strahu da vam stavi ograničenje na vaše mogućnosti. Probajte, jer ako to ne uradite uvek  vam ostaje ona nepoznanica: Šta da sam pokušao?"

*nastavak sledi u knjizi -Miris pozitivnog duh",autor Gordana Maksimović



Piše: Gordana Maksimović



Ja sam Gordana Maksimovic, po vokaciji sam dipl.defektolog, master logoped, motivaciski govornik i life coach. Sve to zajedno,čini divan sklad kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Inače autor sam jednog jako praćenog bloga, kao i You Tube kanala "MIRIS POZITIVNOG DUHA i facebook-stranice, koji su jako motivirajući i inspirišu me da dalje radim,objavljujem i produbljujem svoja znanja,sa željom da sve to podelim sa vama .Nadam se da ćete u svemu što pišem prepoznati moju želju,da shvatite koliko je ovaj život vredan i koliko ga možete lepo živeti.Ja živim svoju bajku i uživam u njoj.Želim vama vašu bajku ali tu bajku kreirate vi sami.Želim vam,da vaša kreacije bude vaš izbor,da vaša životna priča i vaša realnost postane vaša bajka.Jer život zaista jeste bajka ...a mudra i pametna žena prvo radi na sebi da bi i ona i svi oko nje lepo živeli i uživali. 

Нема коментара:

Постави коментар