Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

уторак, 29. децембар 2015.

ZAHVALNOST ZA GODINU KOJA ODLAZIZAHVALNOST ZA GODINU KOJA ODLAZI


  Dragi moji čitaoci, inspiraciju za pisanje nalazim u vama, vašim željama, u vašim komentarima, u svojoj porodici, kod rođaka i bliskih prijatelja u svemu što me okružuje i tek sada sam svesna tolike inspiracije koja je svuda oko mene i koja je, mogu vam reći, neiscrpna. Zahvalna sam vam na tome, zahvalna sam na svakoj ideji koja se javi, na mojoj spremnosti i da o tome pišem.
   Zahvalna sam na predhodnoj godini koja je cela bila inspirativna za mene. Zahvalna sam na svemu onom što mi je bilo dobro i na onome što i nije bilo dobro, jer sam nešto iz toga naučila. Zahvalna sam prijateljima koji su bili uz mene kada je bilo lepo i kada je bilo manje lepo,a isto tako i onima koji mi nisu prijatelji,ali i oni u jednom trenutku su bili veoma dobri učitelji. Oni su mi pomogli da rastem, da se menjam i da danas uživam plodove svog rada na sebi i na svom pozitivnom duhu. 
   Sve što danas živim je rezultat  mojih prošlih izbora, sve što ću živeti je rezultat mojih sadašnjih izbora. Isto to i vama kažem, da je vaš izbor kakav ćete život živeti. Vi ste kreatori i to nikako nemojte da zaboravite .Kreirajte život vredan življenja. Budite zahvalni za sve, jer zahvalnost će vas podsetiti koliko ste u stvari bogati, vredni i uspešni. Upravo ta svesnost o onome što trenutno imate i zadovoljstvo zbog toga, doneće vam  još dobroga u vaš život. Budite zahvalni na odlazećoj godini, prisetite se koliko vam je ona donela i ta zahvalnost će vam privući još dobroga u nastupajućoj godini.
   Zahvalimo ovoj godini čiji se poslednji dani polako razvlače kao da joj se ne žuri da ode. Ne žuri se ni nama da je tako brzo ispratimo. Prisećamo se lepih stvari, događaja koji su je obeležili. Bila je dobra godina, plodna, za nekog opet možda loša, tužna, ali ipak sve je to život. Ispratimo je dostojanstveno u sreći, radosti i miru i na taj način ako smo toga svesni pa još i zahvalni, prizvaćemo još dobrih godina u naš život.
    Želim vam u nastupajućoj godini pre svega mir, jer kada njega imate znaćete da prepoznate sve lepote ovog života. Jer ono čemu svi mislimo da težimo nije sreća, mi težimo miru, a u njemu je sreća. Pa neka vam Nova godina donese mir, a mir je kao pun džak poklona. Vi pokušajte da polako uz zahvalnost, krčmite svoj prepuni novogodišnji paketić i delite ga sa drugima, jer sve što dajete od srca, vama se višestruko vraća.
    Još jedan pozdrav i velika zahvalnost na godini koja polako, ali sigurno krcka svoje poslednje dane. Nije tužna kada vidi iza sebe sve nas koji je sa zahvalnošću ispraćaju i spremaju se da je u sreći, radosti i veselju dočekaju kao novu, svežu i neiscrpnu i pre svega obećavajuću godinu. Jer ako ne bismo imali vere u Novu godinu, mi onda i ne bili ljudi sa pozitivnim stavom u životu i u našem domu se ne bi širio miris pozitivnog duha. Bez tog mirisa ni doček Nove, bio bi kao da ste na zabavu krenuli bez kapi vašeg omiljenog parfema. Može i bez toga, ali ipak nije to to. Lepo je kad prođete i ostavite trag iza sebe, kao što je lepo i da se iza vas oseti miris pozitivnog duha, jer takav miris  opija,  budi veru da se mnogo toga još možemo.
Srećna Nova godina,

Нема коментара:

Постави коментар