Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

петак, 25. децембар 2015.

PROMENTE ŽIVOT I OSTVARITE SAN

* PROMENTE  ŽIVOT I OSTVARITE SAN
"Svi vaši snovi mogu postati stvarnost – ukoliko imate hrabrosti da ih sledite."

   Promenom života ostvarujete svoje snove. Morate od nečega početi. Možete početi sa zahvalnošću,prihvatanjem,promenom svoga uverenja za novac, zdravlje, ljubav.Slušajte i gledajte i slušajte pozitivne ljude,ljude koji bude svijet i želju za promenom.Gledajte pozitivne filmove, koji u vama bude pozitivne osjećaje. Nešto morate promjeniti da bi uspjeli,nešto mora da bude drugačije u odnosu na to kako trenutno živite.Ako nastavite po starom vi nikako ne možete očekivati drugačije rezultate.Meditirajte,smirujte um,smirujte svoju podsvest koja vam stalno šapuće da ostanete tamo gde ste sada,bez obzira kako vam je i da li je to gde ste sada šta radite i kako živite ono što želite.

   Brojna su uverenja koja vas prate i podsećaju da vi to ne možete,da vi niste rođeni za velike stvari,da niste vi te sreće kao drugi i vi vremenom poverujete u to.U vama se ugasi svaka iskra koja bi mogla u nekom drugom slučaju da se razgori i pretvori u buktinju uspeha.Ugasi se ona goruća želja koja se kod svih vas povremeno javi za nečim,ali vaša podsvest se veoma brzo pobuni i potrudi da vam tu žudnju za nečim ugasi i pretvori u pepeo,koji vrlo brzo raznese prvi povetarac.Da li ćete to dozvoliti? Da li ste spremni da se tako lako oprostite od svojih snova? Da li će vam biti dobro ako nikada bar ne pokušate da probate nešto novo u životu?
   Brojna su pitanja i brojne dileme koje će vas stalno mučiti i kaje će vas stalno podsećati da ste nešto možda mogli,a niste ni pokušali.Šta je lakše živeti sa jednom krivicom ceo svoj život,ili uzeti svoj život u ruke,napraviti željeni korak i uveriti se da li ste vi rođeni za nešto više  u životu ili ne.Dobićete odgovor i znaćete na čemu ste ,bar nećete više imati ono stalno kajanje i žal da nešto niste u životu ni pokušali.
   Promenom svog stava i uzimanjem života u svoje riuke,vi sada imate mogućnost da sa preduzetim korakom i izlaženjem iz zone poznatog ,osetite nešto više ,nešto bolje što nikada ne bi ni znali da niste pokušali.Promenite nešto probajte drugačije,osmelite se i ubedite sebe da vi to možete ,verujte u sebe i možda baš tada vaši snovi postanu java.



“Kada bi se gusenica odupirala promenama, nikad ne bi postala leptir.”

2 коментара:

  1. Početi dan (život) sa zahvalnošću, uzeti život u svoje ruke, za početak promenom svog stava,a onda probati i osmeliti se , pokušati nešto novo, bolje (a svi sigurno znamo šta je dobro za nas)...i uvek sa zahvalnošću. U zehvalnosti cvetaju ljubav, radost, mir, a tu je onda i blagoslov ovenčan našom srećom. Gordana, Vaš inspirativni, divan tekst mi je poželeo dobro jutro i dobar dan. Neverovatno je koliko nas nevidljiva ruka vodi baš tamo gde treba!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da Vam se dopao moj tekst,a još mi je draže što je uticao dobro na vaš početak dana.Zahvalna sam vam što pratite moj blog "MIRIS POZITIVNOG DUHA."Želim vam lep i uspešan dan.Pozdrav Gordana

      Избриши