Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

недеља, 20. децембар 2015.

PRESTANI DA ŽIVIŠ SVOJE STRAHOVE

* PRESTANI DA ŽIVIŠ SVOJE STRAHOVE

                                             
                                               “Učinite ono čega se bojite i strah će sigurno umrijeti.”

    Šta vam govori strah? Čime vas on plaši? Da li je tako strašan kao što zvuči? Da li ga možete pobediti? Koje snage su vam potrebne u toj borbi? Da li će borba biti ravnopravna? Šta ako vas pobedi?Možda je bolje da se sakrijete od straha,ili bolje da ga potisnete negde duboko ili da mu se suprostavite i odgurnete ga daleko od sebe?
   Da li je moguće pobediti strahove? Kako? Pitanje koje postavljaju hrabri spremni da se suoče sa strahom i da mu zadaju poslednji udarac.Šta vam kažu strahovi? Pa oni vas upozoravaju da ste napravili korak napred u nešto novo i nepoznato Oni vas upozoravaju ,da može biti opasno i da vam je možda bolje da se vratite nazad u ono već isprobano i poznato.Da li je taj strah dobar koji vas sputava,koči i neda da vidite nešto više od onoga što trenutno znate? Da li ga treba slušati ili hrabro napraviti još jedan korak napred,pa šta bude.Možda je bilo i previše propuštenih prilika,upravo zato  što je strah kontrolisao vaše snove.
   Strah je emocija koja pokušava da vas zaustavi u nekim vašim odlukama.Ako mu dopustite da to učini vi ga samo jačate i dajete mu na značaju.Umesto toga vi treba da se suočite sa strahom i dopustiti sebi da prođete kroz zid straha nastavljajući da činite ono što ste započeli,odnosno da napravite onaj drugi korak.Nikako ne smete da pokažete da ste uplašeni jer to je i cilj straha,da vas obeshrabri i da se glavom bez obzira vratite u vašu poznatu zonu,jer po strahu tu vam je mesto.Zato nikako ne smete biti fokusirani na strah,jer fokusiranjem na njega on raste,a to je ono što ne želite.Fokusirajte se na ono što želite i na ono ka čemu ste napravili korak,verujte u sebe i samo napred.Strahovi neka ostanu iza vas,kao nešto preko čega ste prešli jer su vaši snovi pregazili strahove.

Нема коментара:

Постави коментар