Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

среда, 18. новембар 2015.

#USPEH JE PUTOVANJE
                                                             "Oni mogu, jer misle da mogu."

  

     Uspeh je putovanje,a ne cilj.Pola uživanja čini upravo taj put do uspeha. Putovanje ka uspehu nije uvek lako,taj put je popločan sa puno neizvesnosti,strepnje i potrebno je na tom putu biti hrabar i nastaviti kada vam se dogode neplanirane stvari,prihvatiti ih i nastavitie dalje.Ono što je važno da se ne uplašite i da se ne zaustavite  na tom putu.
Medjutim nisu svi podjednako spremni da se suoče sa problemima,da ih prevazidju i nastave dalje.
      Veoma je važno za uspeh,da znate šta vam je cilj u životu,da napravite plan dostizanja cilja,da se ustremite,predjete sa snova na dela ,da se naoružate verom u uspeh ,da radite sa strašću i voljom i istrajete na putu.Put ka uspehu zahteva i znanje i hrabrost,spremnost da se suočite sa rizicima,da iskoračite iz zone komfora i probate nešto novo.
      Na putu ka uspehu budite pozitivni i verujete u sebe i svoje mogućnosti,okružite se ljudima koji će vam biti podrška i dodatna snaga, a sve svoje probleme pretvorite u rešenja.Još uz to nemojte se plašiti grešaka koje ste napravili na tom putovanju jer greške su sastavni deo,to su lekcije iz kojih učite,koje vas ponovo vraćaju na pravac kojim se krećete.
 Da li ste vi uspešni?
      Uspešni ljudi vode računa o sebi ,o svojim potrebama ,oni imaju viziju onoga šta žele i šta hoće.Oni takodje brinu o sebi ,ulažu u sebe i rade na svom ličnom razvoju.Uspešno održavaju ravnotežu izmedju različitih aspekata u životu,ne dozvoljavajući da se ta harmonija poremeti ,jer uspešnost podrazumeva sklad  na svim poljima i to kako na privatnom planu,tako na poslovnom ali i društvenom.
      Ako se prepoznajete u ovoj priči vi ste kandidat koji može biti uspešan.Što znači za uspeh je potrebno započeti ,istrajati i stalno učiti.Ako ste krenuli u realizaciju nečega,onda se podrazumeva da ste se dobro motivisali,da ste se pripremili,i da ste se posvetili svom cilju.Drugo što je važno da u svemu istrajete na tom putu i da uvek učite i da menjate ono što ne dovodi do željenog razultata.
    Učinite svoj uspeh neizbežnim,verujte i pričajte da to možete,jer ono sto govorite svakoga dana,upravlja vašom sudbinom.
  
        "Ako veruješ da možeš ili veruješ da ne možeš-svakako ćeš biti u pravu."

Нема коментара:

Постави коментар