Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

недеља, 1. новембар 2015.

#KO JE SREĆNA ŽENA



       Žena koja zrači pozitivnom energijom je uvek nasmejana i ume druge da zarazi svojom pozitivnošću. Prava sreća dolazi iz njenog unutrašnjeg bića i ne zavisi od drugih i spoljašnog sveta.
      Ona  razmišlja srcem, oslanja se na osećanja i intuiciju. Uživa u putovanju ka vašem cilju i svakoga  dana nauči nešto novo.  Više vere ulože u ljubav a ne u strah. Ona gleda strahu u oči i ne dozvoljava da joj strah ukrade snove i ciljeve. Srećna žena koristi svoju snagu i fokusira se na ono u čemu je dobra.Veruje u svoje sposobnosti  i zna da u sebi poseduje sve što je potrebno da postane bolja verzija sebe.
        Ona pušta neke  ljude da odu iz njenog  života, jer ona prepoznaje da pojedini ljudi nisu vredni da budu deo  nje. Srećna žena ne gubi vreme da sažaljava sebe, ona prihvata i preuzima odgovornost. Ne beži od promena, prihvata novine i u svoj život prihvata sve ono što može da joj služi. Ona  ne ugadja svima i ne boji se reći "ne".
      Ne očekuje brze rezultate  i uspeh preko noći. Spremna je da radi na sebi i na ostvarenju postavljenog cilja. Radi marljivo i shvata da je lični razvoj u svim aspektima života spor   i da je potrebno na njemu raditi svaki dan. Ne  plaši se neuspeha, već ga koristi kao priliku za razvoj i poboljšanje.
Srećna žena prihvata sebe.
    Srećna žena  shvata važnost porodice i trudi se da u porodici vladaju sklad, ljubav i medjusobno poverenje. Uostalom kad je ona srećna i svi oko nje uživaju.



 BUDI SREĆNA ŽENA,
*miris pozitivnog duha* G.M

Нема коментара:

Постави коментар