Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu,kao i u *u štampariji Mak-di,Obilićeva 13,u Kraljevu; *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

петак, 20. новембар 2015.

#SAMI SEBI DONOSITE SREĆU

     Ništa nije slučajno i sreća vam ne pada sa neba.Ništa vam nije u životu poklonjeno,pa ni sreća ako je imate.Vi ste to zaslužili.Ono na šta se fokusirate ,ono o čemu mislite,ono o čemu pričate i ono čemu poklanjate pažnju  je upravo ono što će vas stići.Ako poklanjate pažnju lepim stvarima,ako govorite biranim rečima ,ako činite dobra dela očekujte dobro.
    Svako ima šansu da postane srećan ,ali to zavisi od vas i da li će te u tome uspeti.Pre svega trebalo bi da znate šta je za vas sreća,šta vas čini srećnim i kako to vi doživljvate sreću.Za nekog male stvar donose veliku sreću,dok  smo svedoci da neko može imati sve samo ne sreću.
    Srećan je onaj ko veruje da je srećan ,a ne onaj ko tu sreću može da dokaže raznim materjalnim stvarima.Ono u šta verujemo je i najčešće što nam se i dešava.Ako verujete da ste nesrećni ,da se samo vama dešavaju loše stvari biće te svedoci toga ,a ako verujete da ste srećni da ste rođeni za dobre  i lepe stvari u životu,onda će te opažati prilike i šanse i pronalaziti u sebi snagu da napredujete u životu.
     Da bi ste zaslužili sreću jer vam je niko ne poklanja vi morate da sa svojih vizija i želja pređete na određeni cilj u životu,za koji verujete da će vam doneti sreću.Kad pronađete koji je to cilj kome težite onda napravite prve korake ka cilju.Cilj mora biti zacrtan,zapisan,adekvatno postavljen i po koracima realizovan.Ako to uradite na ovaj način,pa još ako u sve to verujete i sa puno pozitivne energije krenete, onda vaše putovanje ka sreći je započeto.
    Pa ko onda kaže da vam je sreća poklonjena? Sreća ne pada sa neba ,ona se zasluži.Vi je zaslužite svojim radom i svojom uloženom energijom.Što znači sve ste preduzeli da uhvatite svoju sreću.Uživajte u plodovima svoga truda,uživajte u svojoj sreći .Нема коментара:

Постави коментар