Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu,kao i u *u štampariji Mak-di,Obilićeva 13,u Kraljevu; *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

среда, 14. октобар 2015.

~ Zašto miris pozitivnog duha? ~

    
                               
"Pozitivni ljudi su kao dobar parfem,retki,skupoceni i prijaju okolini."

          Mirisi nas asociraju na uspomene, mirisi deluju pozitivno i na telo i na duh, oslobadjaju od stresa, smanjuju bol, a dokazano je da podsicu na pozitivno razmisljanje.

          Mirisi nas očaravaju, bude i nagone na promenu. Mirisi nas oplemenjuju i podstiču da praštamo, dopuštamo, prihvatamo i da privlačimo sreću, radost, mir i spokoj u naš život.

       
   Miris pozitivnog duha je nevidljiv, ali se oseća, on objavljuje ulazak osobe koja ga nosi u prostoriju, ostaje neko vreme prisutan, lebdi, širi se i polako raznosi. Njegov intenzitet jača, ukoliko ga prisutni  prihvate, zavole i počnu živeti život u pozitivnom duhu.

         Zato zamirišimo pozitivno i privucimo dobre vibracije. Prenesimo taj miris na druge.Neka drugi prate naš trag. Budimo kao najlepši i najmirisniji cvet koji će mamiti da se drugi okrecu za nama i prate put kojim koračamo, a taj put je put pozitivnog duha.

           Zato krenimo na put promene,na putovanje koje će trajati i koje če nam ulepšati i upotpuniti naš život.
                            

                                                                SREĆNO!


...odlomak iz knjige -MIRIS POZITIVNOG DUHA-autor Gordana Maksimović

Нема коментара:

Постави коментар