Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

четвртак, 4. април 2019.






Sajam ženskog  preduzetništva   Miris pozitivnog duha


Pitate se u kom kontekstu i sa kojim zadatkom?


Knjiga Miris pozitivnopg duha, kao i njena autorka, imaju za cilj, da ohrabre, motivišu, inspirišu i probude neograničen potencijal koji ima svako od nas, a mnogo toga ostane neiskorišćeno, upravo zbog stečenih ili nasleđenih uverenja.
Ovde na sajmu, nalaze se vredne, hrabre, sposobne i talentovane žene, žene koje su se usudile da sanjaju, koje su se usudile da naprave korak i to korak sa verom, i da svoje snove pretvore u stvarnost.
Ovde su i žene koje sanjaju, ali nemaju dovoljno snage i hrabrosti da naprave korak i da krenu u susret svome snu.
Ovde su možda i žene, koje žele nešto više u životu, ali koje misle da je to teško, nemoguće, neostvarivo za njih, žene koje misle da snovi pripadaju nekome drugom i  na žalost ne preduzimaju ništa, baš zbog takvih  svojih uverenja, one zaista sad gledaju samo tuđe uspehe i tuđe nagrade.
Miris pozitivnog duha je neophodan kod svih tih danas prisutnih žena. *Nekome će pomoći da održi svoj potitivan duh i da nastavi da ostvaruje svoje snove. *Nekome će pozitivan duh, dati snagu i posuditi veru, da napravi prvi korak i to korak sa verom. Važno je znatii da je taj prvi korak najteži, svaki drugi je mnogo lakši. To je tajna svakog uspeha, to je tajna svakog sna, to je tajna moga sna. *Nekome će Miris pozitivnog duha, promeniti misli, promeniti stara uverenja, koja ih drže u mestu, probuditi potencijal i snagu, da se mnogo toga u životu može, ali se treba pokrenuti i napustiti zona komfora, koja i nije tako udobna, ali je poznata. Tu ništa ne raste i ne napredujete. Tek kada se ona napusti, kada se napravi iskorak u nešto novo, i kada se probije taj zid starha koji je neminovan pratilac na svakom novom putovanju, onda počinju čuda da se dešavaju.
Drage sadašnje i buduće preduzetnice, želim vam srećan put kroz preduzetništvo, želim vam dobar vetar u leđa, puno dobrih poslova, investicija i prihoda. Sigurna sam da će uz Miris pozitivnog duha, vaše putovanje biti i lepše i lakše i da će vas mnogi po mirisu  pozitivnog duha poznavati, prepoznavati i poželeti isti.


Gordana Maksimović, autor knjige
*Miris pozitivnog duha*
12.-13.o4 2019.god.Kraljevo


Нема коментара:

Постави коментар