Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *knjigu možete kupiti u Knjižari Prozor,ul.Cara Dušana53, u Kraljevu, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

понедељак, 07. октобар 2019.

Miris pozitivnog duha


KNJIGA - Miris pozitivnog duha, autor Gordana Maksimović


Mnogo je razloga za sreću, ako imate dobre misli, ako gajite optimizam i ako vam je miris pozitivnog duha nešto po čemu vas drugi poznaju, prepoznaju i rado požele isti, onda ste vi kupili kartu za putovanje zvano život, i to ne bilo kakav, već život kakav vredi živeti. Život koji može da bude vaše najlepše putovanje, ali upamtite, mnogo toga zavisi od vas, vaših misli, reči i dela.

Ja ne govorim da mi moramo da budemo srećni, po svaku cenu, ja vam govorim da mi treba da budemo srećni, jer sreća nije privilegija tamo nekih ljudi rođenuih pod srećnom zvezdom...
Šta mi obično radimo? Tražimo sreću u nekome ili nečemu... i svoju sreću vezujemo za druge, a to je sigurna formula da vodimo nesrećan život.

Kako da budemo srećni? Tako što pre svega osvestimo da je sreća u nama i da tu sreću treba samo probuditi.

Pitate se kako?

Knjiga Miris pozitivnog duha je podsetnik, jer svi vi dobro znate kako, ali to što znate često zaboravite i da živite...

Zaboravite na zahvalnost, na ljubav prema sebi, na opraštanje, prihvatanje.... i mnogo toga na šta će vas podsetiti knjiga Miris pozitivnog duha, i verujte da posle nje, ništa više neće biti isto... biće mnogo bolje, jer shvatićete koliko ste srećni, a da to možda do sada niste ni znali...
Ja uživam u svakom danu, bude tu i ovako i onako, ali ja danas dobro znam kako da se što pre podignem i da nastavim ponosno i uzdignute glave dalje, verujući da sve što se događa, nije slučajno, i uvek je za moje veće dobro....


Pre nego što naručite svoj primerak, 
pročitajte šta autor  ima da vam kaže....

Autor o knjizi:


Kada krenete na put promene, kada donesete odluke, važne, životne, onda je potrebno naoružati se pozitivnom energijom, koja vam daje snagu, moć da hrabro koračate napred, da vas strah od neuspeha ne saplete na tom putu, da vas tuđi strahovi ne pokolebaju, da vas teškoće, koje su normalan pratilac svakog uspeha, ne razočaraju i da ostanete uspravni, ponosni i puni vere da je taj put vaš i da je on vaša najbolja odluka do tada.
Shvatila sam i sama da mi je potrebna dodatna snaga, zapravo ne samo meni već celoj mojoj porodici na našem životnom putu. U životu nije uvek sve lako, brojni su izazovi i iskušenja. Treba se nositi sa njima i posle svega izaći uzdignute glave, jači i bolji. Tu snagu sam dobijala svakoga dana radeći na sebi i svom duhovnom rastu, pišući svoj životni priručnik, koji je ulivao energiju meni i ljudima oko mene, sa željom da i vi pronađete u njemu snage za svoje odluke i za dalje korake u svom životu.
Kada god sam imala nedoumica, straha, sreće, talas ljubavi, nežnosti, lepote, uspeha, neuspeha, čežnje, brige... i još mnogo toga, pisala sam i svoje misli prenosila na papir i čitala, čitala po sto puta istu stvar dok me miris pozitivnog duha kojim obiluju moji tekstovi nije opio, umirio, osnažio da sa još većom energijom i optimizmom guram napred i verujem da činim prave stvari. Kao što jednom rekoh, pametna i mudra žena prvo radi na sebi, da bi i svi oko nje lepše živeli i uživali.
Budite strpljivi i otvoreni dok budete čitali ovaj moj životni priručnik, koji će vas podsećati na ono što već znate, ali ste zaboravili da živite. Znati nije dovoljno, treba to što znate i da živite i ato je  mudrost,Mnogi mnogo znaju, ali to što znaju ne žive.  Upravo sam vam pisala ono što svedočim svakim danom svog života. Tu ćete naći od svega pomalo, podsetiću vas i na sreću, na prijateljstvo, na ljubav, na decu, na roditelje, na uspeh, neuspeh, na komfor, na davanje, opraštanje, prihvatanje, na zahvalnost... i sve što mi je padalo na pamet, što mi je služilo i što će, verujem, služiti i vama.

Verujem da ukoliko nešto jako želimo, sigurno pronalazimo i put i način da dođemo do toga. Verujem da je za uspeh potreban onaj prepoznatljivi miris pozitivnog duha koji se širi poput najprivlačnijeg parfema. Verujem da se može mnogo toga, da su potrebni koraci i čvrsta vera, kako u sebe tako i u uspeh koji pripada svakome ko je spreman da ide ka njemu...
Miris pozitivnog duha
       je na dohvat vaših ruka!

Postanite neko ko živi i širi Miris pozitivnog duha, 
da Vas po njemu poznaju, prepoznaju i požele isti!

NARUČITE SVOJ PRIMERAK
još danas !
Knjigu - Miris pozitivnog duha - možete naručiti i kupiti:


*putem mail: gordanamaksimovic4@gmail.com
*porukom: na profilu Gordana Maksimović
*porukom, na telefon:  064 44 901 08
*ako ste iz Kraljeva, knjiga vas čeka u knjižari Prozor, Cara Dušana, 53
*moguće je i lično preuzimanje po dogovoru
* Knjigu iz inostranstva možete naručiti,  uplatom preko Western Uniona, a ja Vam šaljem postexpresom. 

Pišite mi i naručite svoj primerak:

CENA: 1000.din + poklon za Vas od mene ....(narukvica sa srebrnim priveskom deteline, ogrlica sa priveskom.....+ cvetni bookmarker i bookmarker anđela, čarobno perce i još po nešto... sve to upakovano na orginalan način ), naravno, umalo da zaboravim i moja posveta Vama!

(Šaljem Vam postekspresom!)

Mnogi pristigli komentari glase:"Gordana, vi mi niste poslali samo knjigu, vi ste mi poslali ljubav."Нема коментара:

Постави коментар