Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

уторак, 10. јул 2018.

~Uzdignute glave krenite napred: I TO će proći! ~




Sve se  u životu događa sa nekim razlogom. Samo poverujte u to i na taj način ćete lakše prevazilaziti sve padove, a isto tako ćete znati bolje da uživate u svojim uspesima. Ako u životu ne dobijate ono što želite, to znači da je nešto bolje već na putu. Znam da ponekad je teško poverovati u to, ali ipak to često, bude istina. 

   Ako pogledate na svoj život, možete li videti tu istinu. Kada su vam se dešavale dobre i uzvišene stvari, pa upravo posle velikih padova. Što bi se reklo: 

"Posle kiše opet sunce."

Brojni su primeri u vašem životu, kada ste pomislili kakav ste vigubitnik, šta se dešava sa vama... kada ste se danima preispitivali, šta je to što vam ne da dalje, da li ste to vi ili neke sile, koje zaustavljaju vaš put, vaš napredak...? 

Možda je sve u najboljem redu, možda baš tako mora u životu, možda je to put ka onome što zaista vama pripada. Samo znajte da sve što vam se dešava loše, neprijatno, ne može trajati zauvek, sve ć to proći. 

Kada postanete svesni toga, brzo ćete prikupiti snagu za dalje i krenuti u nešto novo, nešto što će nadvladati i prerasti i vaš bol, vašu patnju i vaš pad. 

Samo na taj način sačuvaćete i snagu i veru, koja vam je na svakom putu neophodna. Samo tako ćete brzo skočiti na svoje noge i osvojiti čak i neosvojivo. Samo tada ćete biti spremni da dočekujete čuda i budete svedoci da se ona događaju svakoga dana.

Vaš fokus mora biti na novim stvarima, novim poslovima i gledati samo napred. Ukoliko to ne uradite, onda ostajete u nepotrebnoj patnji, jer vaš otpor tada vlada. Vi zapravo patite, sve dok odbijate da prihvatite kako stvari stoje. 

Ako možete nešto da promenite, menjajte, ali ukoliko ste završili sa nekom pričom i ne želite više nazad, najbolji lek je u prihvatanju situacije i otpuštanju svih negativnih osećaja.

   Sada svoju snagu, pozitivnu energiju i svo svoje znanje usmerite u nove ciljeve i pravite nove korake. Prihvatite odgovornost za sve učinjeno, prihvatite odgovornost i za svoje misli, reči i dela. Takođe osvestite da ste vi odgovorni i za rešenja i za izazove sa kojima se susrećete, kao i za to to  kakvi ćete iz neke životne situacije izaći kao žrtva ili kao pobednik. 

Uvek imajte na umu i to će proći, ništa ne traje zauvek, jer to vam može dati dodatnu snagu i veru da je sve u životu moguće i da uzdignute glave krenete napred.

* tekst objavljen u Sretna žena magazin,10.07 2018.god.


Autor teksta i autor knjige:

*Miris pozitivnog duha*

Gordana Maksimović,

Pišite mi i naručite i Vi svoj primerak:

CENA: 1000.din + poklon za Vas od mene ....(narukvica sa srebrnim priveskom anđela, deteline, krila andjela, srce.....+ cvetni bookmarker i bookmarker anđela, čarobno perce i još po nešto... sve to upakovano na orginalan način ), naravno, umalo da zaboravim i moja posveta Vama!

(Šaljem Vam postekspresom!)




Knjigu - Miris pozitivnog duha - možete naručiti i kupiti:

*putem mail: gordanamaksimovic4@gmail.com
*porukom: na profilu Gordana Maksimović
*porukom, na telefon:  064 44 901 08
*ako ste iz Kraljeva, knjiga vas čeka u knjižari Prozor, Cara Dušana, 53
*moguće je i lično preuzimanje po dogovoru
* Knjigu iz inostranstva možete naručiti,  uplatom preko Western Uniona, a ja Vam šaljem postexpresom. 


UZ PORUČENE DVE KNJIGE DOBIJATE JOŠ NA POKLON MEDALJON NA POKLON !!!
PA MOŽE LI BOLJE OD OVOGA???



HVALA 


Ja sam Gordana Maksimovic, po vokaciji sam dipl.defektolog, master logoped, motivaciski govornik i life caoch. Sve to zajedno,čini divan sklad kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.Inače autor sam jednog jako praćenog bloga, kao i You Tube kanala "MIRIS POZITIVNOG DUHA i facebook-stranice, koji su jako motivirajući i inspirišu me da dalje radim,objavljujem i produbljujem svoja znanja,sa željom da sve to podelim sa vama .Nadam se da ćete u svemu što pišem prepoznati moju želju,da shvatite koliko je ovaj život vredan i koliko ga možete lepo živeti.Ja živim svoju bajku i uživam u njoj.Želim vama vašu bajku ali tu bajku kreirate vi sami.Želim vam,da vaša kreacije bude vaš izbor,da vaša životna priča i vaša realnost postane vaša bajka.Jer život zaista jeste bajka ...a mudra i pametna žena prvo radi na sebi da bi i ona i svi oko nje lepo živeli i uživali.   




Нема коментара:

Постави коментар