Vaš primerak knjige možete naručiti sanjem poruke: *u inbox na profilu: GORDANA MAKSIMOVIĆ ; *na mail:gordanamaksimovic4@gmail.com, *slanjem poruke na telefon: 064-44-901-08, *moguće je i lično preuzimanje; Očekujte zanimljiva darivanja uz svaki primerak vaše knjige!

петак, 29. јун 2018.

~Sreću čine male stvari~


Često kada pitam moje klijente, prijatelje, kolege, šta je to što bi njih učinilo srećnim sada, ne razmišljajući mnogo prvo pomisle na novac, zdravlje, na neka prekookeanska putovanja, na stan u elitnom delu grada, na jahtu i krastarenje morem, na mercedes ili džip, na skupu šminku, markiranu odeću… i mnogo toga što je povezano sa nekim velikim materijalnim bogastvom.

Razumem ih jer realno novac može da nam donese dosta toga i verujem da može i da usreći, ali isto tako verujem da je ta sreća kratkotrajna. Kako je nastala naglo, tako još brže može da nestane. Sreća nije definitivno u novcu… jer svedoci smo da postoje ljudi koji sve to već imaju, pa su mnogo nesrećni. Kako bi to sada mogli da objasnimo, ako smo do sada verovali da je sreća u materjalnim stvarima.
Svedoci smo i sreće u porodicama, gde više nema nego što ima, gde su više gladni nego siti, a često iz takvih kuća dopire smeh, radost, igra i pesma. Često je takva kuća ispunjena ljubavlju i slogom. U takvoj kući se raduju i najmanjim sitnicama, pa možete li da zamislite koliko može biti razloga za sreću i koliko sreće imaju.
Mnogo je razloga za sreću.Treba prvo biti srećan, a ne sreću uzalaudno tražiti u nekome ili nečemu, jer to je sigurna formula za nesrećan život. Sreću takođe ne treba vezivati za velike stvari, jer možda vam se nikada ne dogode. Naravno da u životu treba imati snove i težiti ka njima, ali svoju sreću ne vezivati za njihovo ostvarenje. Jer ako ih i ostvarete, odmah ćete tražiti nove razloge za sreću… i tako redom.
Vi morate krenuti na put srećni, jer sreća je u putovanju. Tada vam je put i lakši i cilj dostižniji, a vi sa svojom srećom postajete magnet za još puno lepih stvari, koje će vašu sreću održati budnom i koja će vas pratiti na putovanju kroz život. Imam običaj da kažem ja sa svojom srećom idem ruku pod ruku i to zaista i činim. Sreća me je vodila, otvarala brojna vrata, ali isto tako sreća mi nije dozvolila da stojim dugo ispred vrata koja nisu bila namenjena meni, već sam išla u pravcu svega onoga što je bilo namenjeno meni i što me je dovelo tu gde sam danas, srećna i zadovoljna.
Vaša je odlukla da li ćete biti srećni? Odlučite biti srećni. Budite srećni. Pronađite šta je to što u vama budi dobre emocije. Šta je to što vam donosi radost i osmeh na lice? To su nekada sitnice na koje do sada niste obraćali pažnju. Počnite da primećujete ljude, poslove, situacije sa kojima se osećate lepo. Promenite sve što vas čini nezadovoljnim i što vam umanjuje dobre emocije. Ne možete raditi isto i očekivati drugačije rezultate. Budite spremni da idete za svojim snovima, da maštate, vizualizujete i kreirate ono što želite. I na tom putu birajte samo ono što vam prija.
Radujte se malim stvarima, jer kada ste zahvalni na malim stvarima, vi ste uvek srećni i ta vaša sreća postaje magnet za još sreće u vašem životu. Tada ste na visokim vibracijama, a tamo je sve ono što vašu sreću čini još većom, a  vas još srećnijim.
*tekst objavljen u Antistres vodiču, 25.06 2018
http://antistresvodic.rs/miris-pozitivnog-duha-srecu-cine-male-stvari/

Autor teksta i autor knjige:

*Miris pozitivnog duha*

Gordana Maksimović,

Pišite mi i naručite i Vi svoj primerak:

CENA: 1000.din + poklon za Vas od mene ....(narukvica sa srebrnim priveskom anđela, deteline, krila andjela, srce.....+ cvetni bookmarker i bookmarker anđela, čarobno perce i još po nešto... sve to upakovano na orginalan način ), naravno, umalo da zaboravim i moja posveta Vama!

(Šaljem Vam postekspresom!)




Knjigu - Miris pozitivnog duha - možete naručiti i kupiti:

*putem mail: gordanamaksimovic4@gmail.com
*porukom: na profilu Gordana Maksimović
*porukom, na telefon:  064 44 901 08
*ako ste iz Kraljeva, knjiga vas čeka u knjižari Prozor, Cara Dušana, 53
*moguće je i lično preuzimanje po dogovoru
* Knjigu iz inostranstva možete naručiti,  uplatom preko Western Uniona, a ja Vam šaljem postexpresom. 


UZ PORUČENE DVE KNJIGE DOBIJATE JOŠ NA POKLON MEDALJON NA POKLON !!!
PA MOŽE LI BOLJE OD OVOGA???



HVALA 

Нема коментара:

Постави коментар